Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo onaj tim iz prosle sezone sa onom formom i igrom mozda bi se moglo ocekivati nesto.Ovako i da stignu 2-3 gola zabiti Real ili ce se braniti do kraja ili ce ih satrati,a smao jedna pogodak Reala je dovoljan da se sve definitivno zavrsi.
Steta sto Lewa nije igrao proslu utakmicu (pored ostalih povrijedjenih ) ... U svakom slucaju , mislim da ce se dostojanstveno oprostiti od LP za ovu sezonu i da ce utakmica biti super . A mozda proradi i zuti zid ...
to je ona njemačka borbenost, daj sve od sebe do zadnje minute pa šta bude...
idemo Jasare Lewandowski, opet 4 komada im uvali
Gotovo je vama bilo čim ste bili izvučeni s Realom.
skini cvike ,izgledat ces pametnije ako nista ;)
ma ja ba, dobit cete 4 0 hladno HAHAHAH
Mission imposible. Nada umire zadnja.
Sretno vam bilo!