Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo je i Carasco dobiti crveni karton protiv nas na Grbavici, pa nije dobio...
Jeste
Samo ti pričaj i igraj neki svoj fudbal, sreća za tebe je što si uvijek u ekipama koje nisu navikle na borbu za prvo mjesto pa sta god uspijes to ti nitko nece prigovarati. Luzerpool
Slažem se. I dalje vjeruje odbrani svojoj, koja je kriminalna. Ništa nije bolji od Rodgersa i prethodnika. Ali, mislim da kod Liverpoola i nije najviše do trenera, već oni imaju neku barijeru u glavi, taj gubitnički mentalitet, tako da će oni još dugo biti bez trofeja. Slabo i ulažu, tako da..
Lukaku bar 3 utakmice treba dobiti zabranu zbog gazenja lovrena panja
Da ste dali gol zasluzili bi!