Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite Safeta buhahahahaha
Pitanje za dislikere: zar nebi voljeli vidjeti Avdiju V. kako briljira u dresu Barse ? :D
kako bi to bila mocna barcelona. prodati messia ubaciti tinu svena susica :D
Klopp ako je pametan ostat ce u Dortmundu do kraja karijere. :) Treba postat Dortmundov Ferguson!
e moj jarane, koda je manco plivao u parama kad je ferguson dosao, nemos imati sve preko noci dormtund je na dobrom putu da napokon pored Bayerna ima jos jedan jak klub u njemackoj i odlaskom Kloppa bi sve ono sto su napravili u posljednjih 5 godina pokvarili! Zato se nadam da ce ostat i zavrsiti ono sto je zapoceo u BVB-u, da napravi stabilan klub, a ne da zavrse za 2 godine ko Werder Bremen!
Al Atheos zbilja je smijesno pricat o nekim parama koje United posjeduje, to je sve odvratno i ljigavo, dodje neki milijarder i uplati u klub i to je to,,, to treba zabraniti, jedva cekam da se uvede financial fair play, jer zbog tih odvratnih engleza je i fudbal postao sranje, Dortmund i njemacki klubovi za razliku od engleskih sami prave(zaradjuju) svoj novac, i tuzan je taj manchester klub, nikad nece moci prismrditi jednom Bayernu iz Minhena, sto financijski i sto se tice titula u Europi. Dzaba vam sve pare ovog svijeta koje dobijete od milijardera. I united za razliku od Dormunda od naredne sezone pliva mozda u Euroligi, al i to je pod znakom upitnika. hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno volio bi da dodje u United, nije Barca za njega :D
Klop je za gvardiolu izmislio fudbal
ma klop nesmije nigdje otic,goni barcu,united,nek si nadju trenera.
dobit cete qurac a ne Kloppa :)
E cuj Villas Boasa, nadam se da je ovo sala bila, taj lik je vic stoljeca..
Samo je Mancini gori od njega ... :)
Ima da im sve po spisku, a sudija bi za Barcu svirao od straha penal u svakom poluvremenu :D
on da zagalami na one mocne vanzemaljce iz barcelone pola bi se razbjezalo, a druga polovica bi se uneredila. Na treninge bi dolazili samo hrabri i to sa rezervnim gacama
Enrique ili Laudrup. Definitivno treba neko mladji, koji ima ideju sta da napravi, a ne starohan poput Martina ...
Enrique vjerovatno izbor broj 1. Ali ja nešto razmišljam da će probati dovesti i Simeone-a.
Simeone je car, ali ne vjerujem da bi covjek otisao u drugi klub u Spaniji. A iskreno, drago mi je da vise nisu samo Barca i Real, pa 10 praznih mjesta. Neka napokon ima neko treci koji je ravnopravan. Navijac sam Barce, ali bih volio da ovu titulu osvoji Atletiko - "kupili" su me borbenoscu na utakmici protiv Barce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)