Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ovoga mi je vise pun karburator! Najpametniji, najvazniji, ko je ko on!?
Bolje da su uveli Intertoto kup
Samo igrat jeb'te mater, milione zarađujete. I rudar se laća svaki dan trnokopa i u jami žeže od jutra do sutra, glava u torbi, plata koliko vi zaradite dok se protegnete samo, more mrš i igraj!!!
Ne dipr. Liga nacija super takmičenje. Sigurno bolje od beznačajni prijateljskih utakmica. To što je finale samo tri dana poslije finala Lige prvaka, to već nije u redu, mada neće baš nešto previše igrača biti pozvano iz Liverpula i Totenhema.
Kolko bi kuko da su rudari il sta . aj ne laprdaj .
Mene niko ne pita koliko dana godisnjeg hocu vec dobijem 20 dana i cao.A plata mi je jedno sto puta manja od najlosije placenog igraca Liverpoola.Vjezbajte peecka vam materina.
Gospodin
Klopp je entuzijasta koji još ne zna da je fudbal biznis.
Pa klop potputno u pravu ,a ove guzonje iz uefe samo novac zanima ,tesko da ce sta promjeniti
@Poluhigins1 koliko god je u pravu toliko postoji i cinjenica da ce imati 20 dana da se odmore igraci do finala, u kojem, nadam se Liverpool ce da pobjedi!