Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, definitivo Borussia Dortmund je najbolja ekipa u Njemačkoj. Kapa dole. !
ma bayern i hoenes trentno mogu samo zavidjet bvb i moliti Boga da rasprodaju ovaj tim
vidi slike: https://p.twimg.com/AqjAOhcCEAA6_RV.jpg:large
Svaka cast Dortmundu za to sto su osvojili i odbranili titulu prvaka njemacke..ali iskreno dosta moraju raditi ako zele neke vece uspjehe,jer ni sledece sezone ako ne uloze nece moci dalje od bundeslige da se bore,simpaticna je ekipa,ali ako ovako nastave postace omrazeni kao barcelona,jedina ce biti razlika sto je barcelona osvojila sve,a oni samo kup njemacke..
bayernovci ce morati skontati da su sad drugi tim njemacke i da nemaju stari utjecaj sto dokazuju transferi vidala kad ih je prakticno odjebao i otisao u juve pa skoro i reus isto tako a prije par godina bi dotrcali na alianz
@evo izvini jesil ti gledo utakmicu sve sto je Bayern napravio bilo je pri razultatu 1:0,dok je u prvom poluvremenu Borussai promasila 3 100%prilike,plus jedna i gol u drugom,a prije svega da malo bolje pratis fudbal vidio bi da one uopste nije bio;Bayern inace ima veci budzet neko pola bundeslige kad sastavi budzete,a ipak ne mogu da osvoje bundesligu u kojoj sem Borussie nema nijedne ozbiljne ekipe peace :D
Kako ste pobijedili zadnju utakmicu. Robben fulio penal, Robben fulio prazan go sa 3 metra. Kakve su sanse 1/1000000. Pazi ne pricam o Lewandowskom vasem Poljaku koji usere svaku 2, 100% sansu vec Robbenu dokazanoj igracini koja moze svakoj ekipi na svijetu zabit golcinu bez icije pomoci.
@100% Sta mi ti govoris retarde jedan, Bayern se bori za finale Lige prvaka na svom stadionu. Kakvo domace prvenstvo, mislis da je ono vaznije od toga. Bolan, Bayern se bori sa najjacim ekipama na ovom dunjaluku i mozda se i pokaze boljim od nekih a Borrusija tamo pobjedjuje Nirnberg, Kaiserslautern i ostala sranja, pa oni njima trebaju skidati kapu. Kakvo sme,ce pr,icas, ro,kni se mor,onu
Vrijeme kada je Bajern kupovao svake godine najbolje igrace iz Bundeslige je proslo......Nisu kupili nikoga iz Dortmunda jer su im ljudi lijepo rekli ....gonite se u neku stvar.......a Uli je bio crven ko paprika kada ih je Marko Reus, ubjedljivo najbolji mladi igrac Njemacke, natakario i potpisao za Borusiju iz Dortmunda.......a ovi u Bajernu toliko su naphani da misle da su najbolji na svijetu....ako ih Real ne posamara onda ce im Barselona zacepit usta u sred Minhena.......
heheheh oni nam da dudlaju Jugrene oni nam ga dudlaju heheheehh... kakva je bayern ekipa govori vam kako se roben i ribery samaraju pa to nema niđe i u nasoj ligi..... HEJA HEJA BVB .
To Nevene Srbine!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
kad - tad ćeš ti opet da se sagneš i nastaviš p.u.š.i.t.i k.u.r.a.c Bayernu kao što si to radio proteklih godina, zato o.d.j.e.b.i nebitan si.
@asd Kako volim glupe ljude. Kako te nije sramota takve gluposti valjati??? Borusija Dortmund dvije godine za redom najbolja ekipa u Njemačkoj, u 4 ligaška omjera 4 pobjede protiv Bajerna. To šta će i da li će Bajern osvojiti ostaje da vidimo, a s obzirom na ove međusobne duele sasvim je izvjesno kako Borusija uzima i kup.
@ Hoeness Kako nece bityi prva Leverkusen, Bayern pa i cak Hannover se trude sto duze ostati a ova Borussija samo bruka Nijemce u Evropi., Sta onda, ovi igraju Engleske sedmice a ovi vec na pocetku ispali i lagano odmorno idu u svaki mec. Da je Bayern onako ispao iz Lige prvaka sigurno bi imao koji bod vise i u Bundeslkigi. Hannover ispao u cetvrtfinalu od Atletica, jos su manje vise ravnopravno igrali i ne znam ni kad su zadnji put igrali u Evropi. Schalke, Leverkusen, svi su donekle dogurali samo Borussija vec 2 godinu zaredom odmah ispada. Bar dajte nekome drugome da igra Evropu kad vi necete.
realno to je sve pitanje uspjeha tako sto 1. ako osvoji bayern kup njemacke i bude igrao finale lige prvaka a kamo li osvojio sigurno nece izaci iko iz uprave bavaraca u javnost i reci jasno da je bvb bolji vec ce reci da su dobra ekipa i dobro igraju 2. ako nista od tog ne osvoji bayern ili samo kup njemacke priznati ce samo djelimicno s pazljivim izborom rijeci u javnosti (znaci onako kako to srpska nacionalisticka politika cini kad su u pitanju zlocini) :)