Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skipadm kapu zvezdi. Raditi po tako groznim uvjetima, svaki vikend igrati po nekim livadama gdje preko sedmice cuvaju ovce, bili su u teskim dugovima, jos su iz siromasne zemlje gdje nema neki veliki novac za fudbalsku infrastrukturu a onda im dodje veliki Liverpool...bajka ko iz filma- SVAKA VAM CAST! to se zove ljubav prema sportu i fudbalu. Zato se voli fudbal, ono kad David pobjedi Goliatha.
..... jašta ste , baš izdominirali !
Kladionica odradila, sa onom igrom Liverpul bi jedva dobio Nk Celik. Igrali su sa pola snage.
Ubila ih atmosfera. Ko nije bio na Marakani, ne može ni razumeti, stadion ispod nivoa zemlje, zvuk se zadržava, nema normalne komunikacije na terenu. Bio sam na jugu blizu Liverpulovih navijača. Uglavnom deca, kad je zagrmelo osetio sam njihov strah.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
@kasperneunistivi2 Mislim da snimak od pre nekoliko godina. Nešto su kao renovirali ovaj tunel zbog UEFE, ali je verovatno i dalje jezivo. Anćeloti je 2x igrao na Marakani (2 dana uzastopno) i 1x bio trener , mislim 2006. Preneo je dobro šta igrače očekuje, pa se nisu us**li. Ovima se noćas noge odsekle. Napoli bolja ekipa od ovih.
Sto niste sakiria poveli onda bi pobjedili
da je sudija svirao ruku koja je bila metar od tijela dobili bi vi večeras 5 komada... ovaj Zvezda sa Liverpulom ima skor 3:1 ajmo braćo Zvezdaši... Srpska je cijela crvena i bijela!!
seljacino neotesana!
Ovaj simbol srpskog stradanja i vaskrsa u Prvom svetskom ratu nosili su fudbaleri Crvene zvezde na meču sa Liverpulom, a pre meča ga je na jaknu okačio i Jirgen Klop. ,,Postujem svaku srpsku zrtvu.Vi ste narod koji se ne predaje.Dokazali ste i veceras.Cestitam na fascinatnoj publici i na vasoj pobjedi"!!!
Velika czv se vratila svi treba svoje da vole tudje postuju i ne vredjaju...