Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon pravi trener na pravom mjestu.
chelsea, arsenal, manutd, mancity na intenzivnoj :D
Ma i nisu, nema Lpool trenutno igrače, vrijedni spomena Skrtel, Staridz, Kutinjo i Firminjo i mozda Can (koji kod brendana nije ni igrao), ovo ostalo je neki prosjek EPL-e. Dje ces dalje kad im je Dzordan kapiten. Ali nadam se da ce biti konkuretni radi ovog covjeka.
Luliću, aj molim te pogledaj kako na internetu kako im se pišu imena...dobijem osip kad neko piše po Vuku...
Previše se ovog novca vrti oko plaćanja trenera i igrača. Mene sve ovo asocira na pranje novca, samo ne asocira izgleda one koji to treba da provjere.
Mozete pricati sta hocete ali Liverpool ima super ekipu koja u formaciji one ublehe nije mogla nista pokazati.Emre Can je super igrac ,a onaj konj ga stavlja na zadnjeg veznog.Benteke je dobar , Sturidge , Skrtel , Clyne , Henderson ,Firmino , ma moglo bi se to posloziti vrhunski. Sretno Kloppu
A jarane moj poslao sam im screenshot kao dokaz da sam u 3 sezone sa Leedsom usao iz druge lige i osvojio premiership i ligu sampiona ,a oni mi rekli da je to daleko iznad njihovih ocekivanja i strah ih da navijaci ne pocrkaju od velikog soka ako to ponivim. Tako da sam jos bez angazmana jarane
Klope moraš tu ekipu iz korijena promijeniti, ostaviti samo Coutinha ako čovjek bude htio ostati. Nek ti je Bog na pomoći, ako sa ovakvim Liverpoolom nešto osvojiš najbolji si trener na svijetu.
You'll never walk alone !
Boga mi težak posao svi očekuju titulu odma ali neka mu je sa srećom....