Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nije mnogo ni pogrijesio. U bajernu mladji, no name igraci nemaju mjesta. Bitna su imena, koja \"garantuju\" uspjehe. Kod bavaraca sezona bez minimalno jedne titule, je propala sezona. S druge strane, u dortmundu nemaju tih ocekivanja..ove sezone se ocekuje minimalno kvalifikacija za LP..stoga igraci nemaju pritisak na plecima. Igraju onako kako su naucili a ne kako moraju. Drago mi je zbog dortmunda, ove dvije godine su u potpunosti zasluzene
@nebitan tvoj komentar je kao sto tvoje ime kaze. Zaista smo vidjeli sta su pokazali Boateng, Badstuber, Mueller i Kroos.. jao cuda su pravili na evropskom.. ...cast Lahmu i Neueru..
Pa Muller,Lahm,Schweini,Kroos,BADStuber su igraci repke njemacke i igraci Bayerna koji su oduvijek u bayernu i bit ce onda Neuer i jos poneki su sadasnji igraci bavaraca i pola ekipe DFB-a cini bayern !
konjino lahm miler se rodili u bavarskoj i krenuli u bayernu karijeru,takodje i svajni i kros !
A kad im je trebalo nekoliko miliona da ne propadnu dao im je Bekenbauer,sad im ovako vracaju....
Ovo je najsmjesnije nesto sto sam mogo cut uopste....Gospodine Klop ne samo vi nego i ostatak Njemacke morate dignit spomenik Bayernu u po njemacke, jer da nemate ovog Bayerna u ligi NJemacka Bundesliga jedva da bi imala i jednog sigurnog startera u ligi sampijona...Eto toliko na temu ko se brine vise za Njemacki fudbal...Zato sutite i zahvalte se Bayernu sto uopste mozete igrat tu dje imate pravo igrat nadolazecu sezonu..
@wwwww Nisam mislio na Humelsa nego na Emre Can-a buduću zvijezdu Njemačkog nogometa. @milioner Groskroc,Gece,Schmezer... to oni što bijahu privi u grupnoj fazi zadnje lige prvaka! Šta su izbacili tri prvaka (Engleske, Španije i Švicarske). ....
3400 KN PROFITA/8 SINGLOVA. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR
Kad vidim brdo ovih komentara, a pola njih nema pojma šta piše. Da li ste pročitali o čemu je čovjek _ KLOPP pričao.. Pričao je o tome da Bayern dovodi strance, i da više njih forsira od domaćih fudbalera. A osim Gundogana, tu je Hummels kojeg je Bayern pustio Dortmundu za 300 000 eura a lik sada vrijedi 24 mil. Eura. Reus također izdanak Dortmundove škole, koji se vratio u svoj klub, zatim Schmelzer (koji po meni bolje bi odigrao beka nego Boateng) onda Sven Bendner - ne razumijem zašto ga je Loew ostavio kući i nije poveo na Euro, a da ne pričam o Gotze-u ... znači, čovjek priča kako BVB stvara imena ( i ne kupuje zvijedzde) i ovo je jedan od boljih trenera svijeta, a za te milione što je Bajern posudio niko nije tada pričao, već tek SADA SE POMINJU kad ih je BVB razvalio u 2 godine 2 puta.
Baeyern je prvo finansiski ugrozio bvb i uzeo trenera 1999 godine bvb-u da nam nisu oteli tad Otmara ne bi nista bilo od FCB-a . Vidim nabrajate Neuera kao proizvod bayerna hehehehheheheh.. Talenti bvb. Groskroc,Gece,Reus,Schmezer, su clanovi DFB-a za buducnost a vidimo kako je dobar Bastuber ali on mora da igra samo sto je iz bayerna kao i muler uz podolskog koji svu sve sami bayernovci i najgori su bili na euru :)
@bijeli Cuj uskoro Hummels ?? Hummels je enklatantan primjer onog o cemu Klopp prica. Igrac iz Bayernove skole koji je otjeran jer mu nije pruzena prilika zbog van Buytena i slicnih. Hummels ima 4godisnji ugovor s Dortmundom, tako da to \"uskoro\" mozes okaciti macku o rep.
Postovani gospodine Tako, hvala sto ste napisali ovaj divan komentar i ovom prilikom osim sto zelim da Vam se zahvalim, jos zelim da kazem da redovno citam klix i rubriku sport. Moja sadasnja (druga) supruga priprema cesto bosanske specijalitete, a Marc(mo jsin) strasno voli da jede cevape i gurabije, pa i ona cesto pogleda ponesto na klixu.Svakako hvala na komentaru. Jurica -kako me zovu prijatelji iz Bosne
Sta prica ovaj de,bil osvojio dva domaca prvenstva i on nesta ucinio za Njemacki fudbal. U reprezentaciji igrao samo Hummels a u europi brze ispali od Wolfsburga. Ucinio je on mnogo za Dortmund, ali za Njemacki fudbal skoro nista. A vi ostali novi balavci simpatizeri kluba niste dovoljno kompententni da dajete ovdje komentare. Mars na Youtube i wikipediju pa vidite jel Borussia uopste dala 10,15 % za Njemacku od onoga sto je dao Bayern.
A sada shvatam Borussija je dosad nabavljala poene u internacionalnim takmicenjima tako da ove sezone i 4 mjesto vodi u Ligu prvaka. Borussija redovno igra prijateljske utakmice sa finansijski ugrozenim klubovima kojima poslije pokloni pare od ulaznica za utakmicu. Borussija stalno internacionalno promovise Njemacki fudbal (Europa liga ispali u grupnom takmicenju, Liga prvaka isto) Reprezentativci Njemacke su uvijek bili igraci Borussije. Rekordna prodaja TV prava 700 miliona eura ove godine (2 mjesto iza Engleske) su kupljena iskljucivo radi Borussije. Od Nijemaca Bayern ima samo Badstubera Boatenga, Neura, Lahma, Schweinsteigera, Gomeza, Kroosa i Mullera (nekada) u prvoj postavii Hoenes sto pomazes ciganima koji prose, zar ne znas da se odmah prokur,ce. Steta ovaj Klopp mi je prije bio bas simpatican a i u intervjuima kao Audi star talk je furao neku skromnost. Koji licemjer.
je gospodine klop, onaj gomez je obicna klocina levat bayern se beze zavalio sa njegovom kupovinom, dok ne otjeraju njega, robena i jos neke manekene nece nista osvojiti predvidjam dugogodisnju vladavinu dortmunda nekadasnji velikan iz westfahlena vraca se na velika vrata. Dzaba salke jedan je westfalenski klub a on se zove borusia dortmund ole und die bvb, i za bavarce jedna zieht dehn bayern die lederhosen aus :P
Lahm,Badstuber, Swajni, Kroos, Muller, pa i Humels uskoro Can... Sve sami Borusini igrači