Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me nerviraju ovake price, to je ona nasa narav losa, pred utakmice sa slovackom bilo je "mi u top 10", "Pjanic skuplji od cijele postave USA" i tako dalje... Najbolje je da se prizemljimo, cijena tima, i mjesto na tabeli nisu nikakvo mjerilo za pravi kvalitet jednog tima, zamalo nas je kostala ta nasa "bahatost"
to je to brate moj. nemojte trčat pred rudu tekmu po tekmu idemo prvo lihtenštajnu zabit jedno sedamnest golova pa onda protiv litve historijski meč. BOSNA MILA SVJETSKA SILA.
I kad zavrsi nesto lose repka je karina ovo ono, nemaju pojma, kakvo svjetsko nismo mi za to ... Upravo zbog ovakvih prica. Al najjace od svega je sto su poceli i reklame snimat godinu prije svjetskog ccc O:)
FINALE: BOSNA I HERCEGOVINA - NJEMAČKA :)
Moze , komotno !
FINALE: BOSNA - HERCEGOVINA :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nidje veze: Francuska, Portugal,Hrvatska, Mexico,Swedska,Grcka najvjerovatnije kroz baraz ce traziti put do Brazila, Engleska I Ukrajina mozda nijedna nece in biti u Brazilu ako se Crnoj Gori posreci ili bar jedna od ove dvije ide u baraz. E pa ko ce skim igrati u barazu ili se to vec zna????
koja glupost na sabahu
Ovo za nas je realno trebali bi dobiti još 2 a to je u stvari Litvaniju i mi idemo. Brazil jeste domaćin može osvojiti prvenstvo al stavljati ga za prvog favorita je previše riskantno.Od Evropskih reprezentacija daleko mogu tradicionalno jaki Njemci, Španci ,Italijani , Nizozemci pa i Francuzi dok već belgijanci ovdje kao 5 favoriti teško više od prolaska grupe isto kao i mi i Hrvati ako uopšte i dođu tamo. Od drugih reprezentacija među 8 možda mogu Urugvajci i eventualno 1 tim iz Afrike i Azije.
Mi osvajamo 99% a 100 % razmislite sta :D
Mi osvajamo 99% a 100
Prethodno su Brazilcima u tome uspjeli 1958., 1962., 1970., 1994. i 2002. godine.-a rečenice, bem ti patka.
NADAJMO SE DA CE ZA 20 GODINA S BOSNOM NA PRVENSTVU IGRATI I REPUBLIKA SRPSKA KAO I HRVATSKA HERCEG BOSNA , DJABA NAM OVO KAD MI SE GADI OVAKVA BIH .. JEBEM TE BOSNO
ti si bosanac , bosnjak ne postoji , bosanski ne postoji , islam si poprimio bio si katolik .. tako da si ti bosanac
Ova lista je pravljena po FIFA rang listi, bez veze.
ma ja nek se kladionice oglasavaju ovaku .... trebalo bi od kladionica i drugih igara na srecu naplacivati dodatni porez i finansirati sportske klubove i skole sporta.
Da bi imali šanse 1:100 da osvojimo svjetsko, moramo prvo otići na njega.
prvo kvalificiranje pa onda kvota..... bojim se litvanije, nije neka sila nogometna, al kad nam je trebao samo jedan gol više u posljednjim utakmicama......huh ne smijem ni pomisliti.....srzi me prožimaju
pisam se na ovu listu,kao vece sanse imaju Gana,Hrvatska,Ekvador,Japan... Ma ako Susic ostavi kuci igrace kojima je njegov brat menadzer a povede one koji zasluzuju idemo do polufinala garantujem,
Naravno kad smo pokazali karekter kad je bilo trenutaka za infarkt.to mogu samo nogometne sile a to je sigurno nasa Bosna !
haimo zmajvi pobjedte pda se dignemo u zrak i poletimo preko naserosne bosne ponosne za brzil
cao sonja 09.nadmse da si fino.
fala na pitanju nism dobro bolime zub
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ima jos do kraja kvalifikacija, jos 3/4 reprezentacija nije 100% kvalifikovano, mozda se desi pa Nijerija ispadne a ode Ethiopija... mislim, cemo ovoliko unaprijed nagadjanje, ko kakva djeca...