Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema hajra od kockanja
niko se nije usrecio u zivotu, da kaze, eh neka sam vala kockao, bas sam se opario, nisam imao za hljeba, sada imam sve sto mi treba.
Kladionice svakako treba pozatvarati.
I sva mjesta gdje se toči alkohol.
@lik ti si glup ili se pravis da si glup, znas li koliko kladionice ostecuju budzet, to nisu desetine, to su stotine miliona godisnje, o cemu ti pricas, kakva sjeca grane na kojoj sjede, oni sebi kopaju rupu, ako ne pozatvaraju kladionice, samo se privatnici bogate, tj.ustase, jer su oni vlasnici 90% kladionica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
x k'o kuća, Sušić je rek'o idemo po bod
ja glupana ovog sto je odigrao stavio cenera za 25 alahsalamet
Nama remi ne donosi ništa.Ako ne uzmemo 3 boda ništa nam ne znači ni onaj 1 i to je svima jasno osim "telećoj glavi".Našli smo se u situaciji da nam je ekipa desetkovana a igra nam samo pobjeda i sad možemo ili plakati i proklinjati zlu sreću unaprijed se predavši ili izaći na teren sa onim što imamo i odigrati jednu "mušku" utakmicu.Da je Sušić ikakav strateg i pedagog pokušao bi ubijediti ekipu da mogu do pobjede.Ali umjesto toga on im je javno rekao da ne vrijede i da je remi naš maksimum.Pa kako sad da oni igraju i vjeruju u sebe i svoju igru.Safete vrijeme je (davno bilo) da daš ostavku.Imaj bar malo obraza i učini što bi svaki savjestan selektor učinio dok te još možemo pamtiti po nečem lijepom.U protivnom ostati ćeš nam u lošem sjećanju i svi će te pamtiti kao grobara jedne extra nadarene generacije naših igrača.Ako se ne plasiramo na EURO to će za ove momke biti kraj reprez. karijere jer ih je dosta već u zrelim igračkim godinama.
cuj prednost, a kvota 2.50+ hahah bas smo ono u prednosti :D
daju nase kladionice hhahahahahahhaahah
Opustite se lagano cemo ih Dobiti :) aBd
kocka bljak, ne pratiš kasnije utakmicu rahat..gledaš na sat, grizeš nokte, znoj te obljeva, da neće izjednačit, jojjjjj ode mi "petak" :)
opaaa sad cemo promovisati i klađenje...
ovaj put ce bit hajra i pape ulaze pare na izrael
porez:0,00 pljacka
Ulozite sve na 1X Safet ce se braniti u Palestini
TJEDAN?? fujj smradovi
da igra dzeko opalio bih x2 na vece pare, ovako no bet :)
stavit ću markicu na Zmajčeke
H1