Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je uzeti pare moze a kad treba isplatiti problem
Prvo pravilo, kuća nikad ne gubi. Ni kad gubi ne gubi.
mooj momakk
Sto je se uopce kladio za Sp u Kataru. Znao je da se muslimani bas i ne klade pogotovo u drzavi kao sto je Katar.
Ee kad sam ja govorio da su tri stvari zlo danasnjeg drustva: kladionice, banke i estradni umjetnici..ZLO
Ovako ce inkasirati jos vise mozda 25000 eura a taj bolaget ce izgubiti dosta musterija Njegov ticket sve rijesava Kako i on kaze ako je bio neki propust njihova je greska
Pa sami lopovi su vlasnici kladionica, svugdje u svijetu.Da nije pogodio ne bi ni razmatrali njegovu opkladu,da je dao i 1000 eura.Kad je davati novac ajme kuku to ne valja.Lopovi.
Tog u PREMIERU nema
A šta da je stavio na 3 listića isto sto je na jedan oda bi moglo ne razumijem tu logiku
udahni duboko, na benzinsku pumpu kanister od 5 litara....vockice mi zivot upropastile
Argentina World Champion '22 🤣 Ja sam svoj podigao davno...€€€. Ko od raje hoce da derneci, vidimo se u kafani, ja castim.
Postoji pravni postupak, prvi korak je zalba kladionici, a onda ako/kad to propadne onda se mora zaliti regulatornoj agenciji. Posto ja radim u jednoj od najvecih svejtskih lutrija, i radim na jako slicnim postupcima, nema sanse da ce regulatorna agencija odbiti njegovu zalbu. Malo ce sacekati ali dobice lovu. Ovo sto je kladionica rekla je smijurija - kontaju da ga izlevate sa 750 funti.
Pa ovo ni kamenjarske kladione ne bi imale obraza da urade.
Poruka za kladionicu: Poslije ebanja nema kajanja.
Tuži jarane na Ustavnom sudu BiH i onda presudu okači mačku o rep. Tako se kod nas radi i niko se ne buni. Svima dobro 😎
Doduše nemaš naše državljanstvo, al Asim će to završiti 😁
Moguće je da je odigrao poslije utakmice sa Saudijskom Arabijom. Poslije tog poraza vrlo je realna kvota. Lako je sad reći moglo se pogoditi.
Nije bitni kad je odigrao, kladionica je ta koja diktira kvotu svakako. Ovo je samo pokusaj da ga izlevate, al lik ih moze na sudu dobiti bez problema.
pa nek se budale i dalje klade,i kad pronađu nekad iglu u plastu sijena onda im ni to ne daju