Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u parama sve,ko da lik nije zadovoljan s onim što ima,a vjerovatno ima dovoljno za zivot. Jednom rece onaj Ajsak iz Bad Copya: Eto kao da onaj što ima 10 miliona moze sebi naci bolje cevape od onog koji ima 1 milion.
Vidi se da kinezi nemaju pojma o nogometu kad su spremi baciti hrpu love na ovu hrvatsku budalu!
@ShoneVotajuv samo ti mogu lupiti minus i napisati: hahahahaha
Budala je ako je prihvati ovu ponudu. Teško će ponoviti rezultat sa Cro, a samim time će dobiti i nogu, i biti manje poželjan trener.
cuj njemu ja mislio nekom bratu smrbu ce ponuditi a on dalicu
Gluposti. Za SAMO 2 mil. eura manje od Zinedina Zidanea. Kina vs Španija ( Real Madrid) Stvarno i vi novinari kako možete ukakiti vijest to je čudo ne viđeno.
Da li ću ili necu
plata fina, enjoy in Kina