Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta svabe imaju pricati...pola reprezentacije su im poljaci i crnci
pa kakve to ima veze sad
I dobro igraju! Kakve to veze ima sto su crni il vaki naki..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je onu golcinu zqkuco slovacima, zakuco je mjesto i u repki vala, pa nek vala ima dvije lijeve, igrali su i gori.
on je lijevak
onda dvije desne
Dobar je Hajrovic. Mesa to vidi.
Izo je dao jedan od historijski vaznih golova za repku.hejteri mars!
Hajrovic propao u Bundesligi ko McDonalds u Republici Srpskoj.
Meni se i sad zavrti u glavi kada pogledam onu bombaru od Hajrovica kada nemal neubi muhu na golu I fakat u njemu sam vidio potencijal vidio igracinu i bio sretan sto je uzeo da igra za Bosnu Ali od tog gola Hajrovica ni na mapi nema Kako u repki tako i u klubovima
Ostaju pitanja: Koga na desnog ofanzivnog i zasto? A koga na desnog beka i zasto? :o))
Ne bi on kod PAPETA zaigro Meša ubleho odlazi
Koga na desnog ofanzivnog veznog, a koga na desnog beka? Ni Hajrovic ni Mujdza ne igraju u svojim ekipama. Da li staviti njih ili nekoga drugog?
Poslije Austrije Mesa ce vidjet na cemu je i rastjerat sto nevalja zato je ga i zvao
U ove dvije utakmice puno ce vaznije biti vidjeti kako ce Mesa postaviti formaciju i igru. A ko je u kakvoj formi danas, u vrijeme informaticke revolucije, mozemo znati vro lako. ;o) Dovoljno je uzeti statistike u zadnjih 5 utakmica i pogledati: - broj odigranih minuta - broj dobivenih i izgubljenih duela - broj tacnih i netacnih pasova - osvojenih lopti, - asistencija - suteva na gol - broj pretrcanih kilometara
Vece je pitanje zasto su Vedo i Mujdza na spisku jer njihovi klubovi su u kriznom djelu tabele plus obadvojica nemaju 2,5 minute prosjek u posljednjih 5 utakmica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izet zaslužuje više mjesta u reprezentaciji.
Propao Izet ko Grčka :(
Nijemci u pravu pa cijela tzv reprezentacija ne vrijedi piš.... boba. Nadam se brzom ispadanju u kvalifikacjama i naravno navijam za to.
Došo onako,jel to obvezno da se mora voljeti bh reprezentacija.Mislim da nije i mislim da je normalno da je Hrvati i Srbi ne vole.To je ljudsko pravo a ti voli ko ti brani.
Ko zna igrat' fudbal, ne moze preko noci to da zaboravi. Vrijedi i za Hajrovica i Ibisevica. Osim toga, kad smo kod Nijemaca, jedan Klose, Podolski i Gomez i kad nisu igrali u svojim klubovima, pa su pruzali odlicne partije u reprezentaciji.
Ne direktno sa Hajrovicem, ali moze sa Ibisevicem. Stvar je u tome da mi znamo koliko su oni vrijedni. Treba momcima samo malo uliti samopouzdanja i sve ce biti u redu.
Njemačka logika je u pravu, ali se kosi sa logikom naših plemenskih razmišljanja i zbog toga je pozvan na okupljanje. Dok se zovu igrači da igraju koji nisu u formi, neće valjat i neće bit dobrih rezultata. Bolje zvati igrače iz naše lige koji su u formi, nego nekog iz Bundeslige ko i ne igra. Meša se savršeno uklapa u idiotizam našeg podneblja !!!
Zato jer u BIH nema boljeg, a sto reci onda za Ibisevica? I onda citam jucer komentare kako cete razbiti Hrvatsku a jedino Begovic vam igra redovno? S kim se vi uspredujete, pa nama 8 od 11 igraca igra u velikim klubovima redovno a igraci koji su ponajbolji u klubovima tipa Fiorentina i Napoli nam niti poziv ne dobiju. Dajte malo realnosti.