Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, ode kuca u Rimu pod kiriju...
Ja mislim da će na kraju da u Romu pređe.
Evo nešto sam načuo u svlačionici, hoće ovaj moj šeik da ga kupi. Znači u PSG-u je 99%
modernog fudbalera poslije utakmice treba glava da boli a ne noge,neko rece a to je istina
Napisah da je TIno slijedeci: http://www.index.hr/sport/clanak/monaco-zeli-susica/890194.aspx
Valja mu sad i njemacki uciti
@manche već on zna i njemački :-D
Ako se ne varam, Thiago je produzio ugovor sa bajernom i to nedavno, kad se vec znalo da ce Guardiola otici.
@Svercer Sve je moguce. Samo ako je kontao ici, mogao je sebi put mnogo olaksati i ne potpisivati. Nece ni onaj iz Citiya vise da trosi kao do sad....
@Svercer Sve je to tako. Samo ako je njemu u interesu da napusti klub, onda mora uzeti u obzir mogucnost da se zbog velike odstete niko ne nadje. Najbolji primjer je DZeko u Wolfsburgu, koji je poslje osvojenog prvenstva potpisao novi ugovor i na kraju ga samo CIty htio/mogao kupiti. Da je produzio samo na dvije god i Wolfsburg bi popustio sa zahtjevima i otisao bi sa 28 Mio - vjerovatno bi zavrsio u Bajernu ili Milanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Previse forsiramo ovog Pjanića,sagorit ce ko Džeko u svojoj slavi.Iskreno,nije on uopce za Bundes lige.Spor,nesto non stop taktike,izmislja toplu vodu.
Vjeruj mi, bas je suprotno. Pjanic nije igrac za spore ekipe, kao sto je reprezentacija. Njemu bas treba brz fudbal. Siguran je s loptom, ima pregled...kratko receno: moderan fudbaler koji svoje sposobnosti ne moze da pokaze u reprezentaciji. Slicano je bilo i sa Salihamidzicem. A ako ostane u Romi, bas ce da se "osusi". Bajern bi bio idealan za njega....
Pjanic i jeste za Deutschland proci ce dobro u Bayern nego u neki drugi klub.
Dzeko vise nije interesantan, ne moze ni u Vrbanjusi nac angazman, pa presli na Pjanica.
@silent_bob Ko je slijedeci u ovom nizu? TIno Sven Susic :-)
Nedavno je kupio kucu u Rimu, stoga... SumLJam da ce on bilo gdje
Mozda konta vozariti iz Rima u Minhen.....:))
Barselona,Chelsea,ManUtd,Bayern.. hahahha na kraju ostaje u Romi :)