Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvijer od igraca,prava mrcina,ako je ovo tacno milan je dobio sjajnog igraca
Ako nije novinarska patka onda je ovo super pojacanje za Milan. @Mesha : Naravno postoji tu vise opcija kako on dolazi u Milan, ali je ocigledno da Milanu skripi na puno pozicija, pa i na ovoj koju on obavlja. Genoa je vec kupila 2 super igraca (Rafinha, M.Veloso) tako da im ovaj mozda i nece toliko trebati, pa su se dogovorili sa Milanom. A moze biti i ono da Berlusconi nema para, pa naredio da kupe igraca i daju mu ga besplatno :) Sto bi Zabari rekli COSA NOSTRA :)
Sjajan nogometas, bice koristan, nadam se da ce se dokazat i da ce ga otkupiti na kraju sezone
Pa to je Italija :) Sta je tu nejasno :D
e ovo mi nikako nije jasno. a ovo se znalo i prije potpisa, da ce ga kupiti genova i posuditi milanu, ako ima neko upuceniji da objasni ove talove, ja ovo nikako da skontam