Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...eto vam bod i komplet predsjedništvo...u trajno vlasništvo.
Pape kad napravi vesceras formaciju ti neces imati pojma ni zasto si dosao u Zenicu
Tako je pričao i Van Buyten prije par godina
Ovog zutog ce Besic staviti u carapu, a ne u dzep. Hajde , dr'z se zuti
kevin... "igraj i pobedi"
Ako bude sportske srece mogli bi odneti gace na stapu.
tanka su vasa pluca za zenicki zrak,tako da vam je poraz zagarantovan !
ahahahahah, cime se ti hvalis.......... sutiiiiiiii!
da su dosli mnogo ranije pa da se adaptiraju mogli bi se nadati,al ovako su jos uvijek osamuceni..
11.000 posjetilaca, od kojih 8.000 niti jednom ne ustane za 90 minuta treba da uplaši igrače koji svaka tri dana igraju utakmice pred 40.000 do 50.000 gledalaca. Nevjerovatno. A atmosfera je u zadnje vrijeme užas. Huj sa tribina se čuje samo kada se direktno šuta prema protivničkom golu. Protiv Kipra, kad su oni poveli, niko ništa ne navija, niti daje ikakvu podršku.
Pape kad napravi veceras formaciju,ti neces imati pojma sto dodje u Zenicu
CRNI ZUTI :D
cuj ga nije doso po bod? aaa, velis De Bruyne nisi probo cevape,kad budes iso curik u Brisel, otidji u Seher-Sarajvo,napij se vode na Bascarsiji,pojedi cevape kod Hodzica...za utjehu. Zmajevi su ljuti i ako Bog da,nanijetli su sva 3 boda ostavit kod kuce. Znaci,cevapi,voda,avion i trk Belgija, bodovi ,desole-rien pour toi.:(
Vic dana!
Ispucali ste vi svoje protiv Andore !!! Valja Vam veceras 2. Komada dobit i aj pravac nazad za Brisel :)
Ko je rekao da cete i bod dobiti :D
Žućo ne seri stare ti !!!
Meni nije jasno kako je Bakir dobio izbore! Evo npr.bilo ko da stavi kometar vezan za podršku SDA, ima više negativnih ocjena od pozitivnih, ispade da skoro niko nije glasao za zelenaša, a zelenaš glatko uze izbore?!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Kevin De Bruyne♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡