Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto mi svejedno...zbog ovih maskiranih hercegovki. tkz ultrasica.
Dobri golmani imaju video od top 10 odbrana. Da li Pirić ima video od 10 odbrana.
bolje da je presao u slogu simin han...
zahvali se svom nepismenom "menadzeru", vrlom isprtku sda stranke na novom angazmanu xD sta ono rece, naredna destinacija Pirica je liga 5ice xDDDD hahahahah
@tuzlak478 i kao posljednja gnjida da klubu na nagovor "menadzera" zabije noz u ledja? pa hajde da je potpisao za Sturm, Ferencvaros, Maribor, Spartu Prag (da sad ne pretjerujem i pominjem vece klubove) pa da se kaze, bravo momak je napravio iskorak!!! ali ovako ostaje u ovoj nasoj ligi gdje su svi u 5 deka!!!! SMIJESNO!
Keno smrade !!
e moj pirija, nije ti to neka sreca u zivotu..
Piriću, pridruži se "navijačima" koji su danas napali tvoj klub iz kojeg si "otjeran"!