Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto jedan napadac spanske premijere, pa makar se i radilo o losijem klubu, ne dobija poziv selektora jedne reprezentacije, koja je puna drugolisgasa i igraca iz nizerazrednih liga......
I na kraju ce da se zaljubi u decka i onda ce da zive sretno do kraja zivota..................... . . Al u qcu
šteta što mu klub ispada iz lige... dečko se zad'o pravo...
Ovo sto mi imamo, ima mozda 3 reprezentacije u svijetu. Luksuz da moze birati medju 5-6 klasnih napadaca ima danas mozda Argentina, i vjerovatno Belgija. Sto se napada tice, tesko nam neko moze parirati. Ali sad dolazimo do krucijalne stvari, a to je kompletna igra, e tu falimo, i to opasno. Imamo mi i pristojnu sredinu, ali kad se radi o obrambenom redu, onda sam tu zaista skeptican. Mislim da ce nam i Gibraltar uspjeti zabiti gol, samo da se potrude 100%. Jedva cekam da se Besic vrati ...
Imamo jednog odličnog napadača, a ostatak napada ne bi nikad dobilo šansu u reprezentacijama koje spominješ. :)
@sparkx ma da, ali bi ih Srbija i Hrvatska prigrlili objerucke, posto i takve kao sto tii insinuiras mogu samo sanjati. Apsolutno sam ubijedjen da bi Hrvatska rado mijenjala Mandzuku za bilo kojeg naseg spica, kao sto bi i Srbija Mitrovica dala za pola Ibisevica koji bi mu mogao biti tata, ne samo po nogometnom znanju, nego i godinama :P. Hajd ne jedi govna bez veze ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogodio sudiju kamenom.
Kodro je buduci zlatni DIJAMANT, na dobrom je putu da postane jedan od velikana fudbala.
Istina, ali samo u slucaju da ga zaobidju komentari poput tvoga. Ne znam koliko si skonto do sada, ali se pokazalo da nasi igraju samo kad ih kudis i psujes. A i pljujes. Evo, ja pocinjem prvi, Kodro je zasro veceras ko niko, ali se izvadio golom!
Kenan je zaslužio da mu se pošalje poziv, posebno sad kad Džeko ne može igrati, a i Đurić je povrijeđen! Na naredne dvije utakmice, Meša ima šansu da,uz Vedu i Hodžića, isproba Bajića i Kodru, koji su budućnost našeg napadačkog reda, samo da se nastave razvijati!
I pored Dzeke zdravog, Ibisevica pravog, Hodzica potentnog, a Bajica prepotentnog, ti bi zvao Kodru kao prvi izbor?! Decko prekucava ocito, ali to nije apsolutno dovoljan razlog da ga se iz prve zove u repku. neka njega jos malo, dok ne navikne na golove kao nesto normalno. Pa nisu golovi sve! Da si gledao posljednje tekme Rome i Herte, skonto bi da su tate babe, a djeca unuci.
@skroz.anoniman po tebi Hodžić ima mjesta koji igra u hrvatskoj ligi i zabija nekim belupima, cibalijama ili lokomotivama, a ovaj momak koji igra u španskoj ligi nema mjesta hahahahahah.... To lave....
Treba momka pozvat sad kad je Duric ozlijeden.