Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamjena za strasnog Arizu Aduriza samo naprijed Kodrooo
Nije mi jasno da za vecu minutazu ide u 5 puta jaci tim ali nek mu je sa srecom, valjda eksplodira.
pet puta šta? Atletiko je prezadnji
@hositosi Nije nego deseti, u drugoj najjacoj ligi svijeta. Samo uporedi vrijednosti timova i sve ce ti biti jasno.
Ovdje jebe lud zbunjenog pa on nije mogao izboriti mjesto ni u Njemackoj ni u Danskoj ligi a sad ide u Atletico Bilbao
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Zar kod njih ne vazi pravilo da igrac iskljucivo mora biti iz baskije..ako se ne varam onda je on prvi igrac koji nece biti baskijac
To sam i ja konto. Ali onda vidio da je Kenan Kodro rodjen u Baskiji. Tako da je sve regularno.
TalasikA
Ovi iz Bilbaoa nemaju puno izbora, posto imaju samo igrace rodjene u Baskiji, tako da bi Kodro mozda i mogao imati minutazu. Nikada nece biti ni blizu Mehe, ali bih volio da napravi nesto vise u svojoj karijeri.
pa ima španske face, vuče dobro
Znaci Sekunda im negine.
lik nikako da se negdje smiri i poboljsa svoju igru..
odkad to atletiko bilbao angazuje igrace koji nisu baskijci????? nisam znao da su poceli stim....
@Soldier91 Region Baskije, mali gradic narodu poznat kao Mostar
Ma svasta su poceli izmisljati i pravila su se u zadnje vrijeme promijenila, prije je bilo striktno Baskijac, pa onda može biti samo rođen u Baskiji, pa onda može imati i korijene iz Baskije. Prije su mogli ali sad imamo i Eibar koji je iz Baskije i nisu svi mladi talenti njihovi. Dokle li kako li.
Mjenja klubove jos malo kao Vranjes, ali ajde barem ide na bolje...
Kakav Vranjes... Bravo Keno. Hercegovci ne mogu fulati.
POGLEDAJ PRVO OVE IZ NJIHOVE STRANKE PA ONDA OVE IZ NiP.-A KOJI STO STRANAKA PROMJENIŠE...I OD NJIH NEŠTA OČEKUJETE? OD PAUŠAL FORTE? OD KONJAKOVIĆA? SABINE ČUDIĆ? IMA DA MAKSIMIZIRAJU SVE PAUŠALE KAD OTMU OD ŠEHIDSKE DJECE..IMA DA POBIJU VRANE...IMA RADORODILJAMA DAJU 180km,.,,SARAJEVO GRADE STA TI PAPCI RADE. POZDRAV ZA SVE DOSLJE KOJIMA JE NOGA REAGOVALA KAO DVOKOMPONENTNO LJEPILO KAD DOHVATISE ASFALT. LJEPO JE MAJKA GOVORILA NAĐI SINE NEKU S AFTERA SAMO DA JE IZ SARAJEVA...