Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz duzno postovanje ekipe Kopenhagen-a, mislim da ovaj momak ide svake godine stepenicu nize. Prvo je igrao u Primeri u Osasunu, zatim za Mainz u Njemackoj, onda Grasshopers, onda Kopenhagen. I da stvar bude gora ni u jednoj ekipi se ne zadrzava duzi period. Svaka cast momku ali mislim da ce uskoro otpasti sa spiska reprezantacije kao i Elvis Saric.
Ništa ovo nije čudno svakom ko imalo poznaje naš fudbal . Ovo je sve realnost naših kvazi igrača tj napuhanih zvijezda koje smo jedino mi uzdigli i napuhali , a ovo su i konkretni dokazi gdje im je mjesto , a ovaj se više puta i dokazao u reprezentaciji pogotovo protiv Crne Gore svojim promašajima koje ni Fata Orlović ne bi promašila .
KO TELE GA VODAJU
Karijera nadalje: Odense, Tenerife B tim, klupa....i sl. a zatim ce da revitalizuje karijeru npr. u Sarajevu...ili Zelji...
Kopenhagen redovno igra evropska takmicenja. A bolje da igra u Kopenhagenu nego da ne igra u Mainzu.
Sa konja na magarca
ovaj klubove cesce mjenja nego carape...iduca destinacija hnl ili premijer liga
JA SE OBRADOVA NAPUSTIO REPKU...
KLC
Odlicno, napredak u karijeri, ma gdje god da si otisao, Zuti ce tebe zvati u repku :*