Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Kemo, samo radi, uči i rezultat će doći.
Cestitam momčino, samo napreduj i popravi zadnji pas.... Biće nešto od tebe, definitivno
Prava stvar ali Kemo treba igrati onda kad vodimo a nipošto da bude u prvih 11 a da Blagojević sjedi na klupi a i Zec
Lijepo procitati da je nasi mladji igraci potpisuju ugovore umjesto ovih starijih uvoznih, isluzenih t k z igraca. Sretno Kemale i da izrastes u A reprezentativca.
Svaka cast, cekamo ugovor za Zerica i Kjosevskog
a ti dijete stavi na zadnjeg veznog nek se gubi i ramovica na desno krilo umjesto ofanzivnog veznog...eksperimentisi ti na zvanicnim utakmicama ni slucajno prijateljsku ne zakazujte
cudi me da nisu nasli kakvog igraca od 33 godine iz Srbijanske 2 lige na ovoj poziciji! aferim Željo konacno radite nesto kako treba!
Adzem je takav strucnjak da bi mu Ronaldo sjedio na klupi!
A sta ce adzem kad mu arapi uzese nejmara ispred nosa...