Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momak
Ima li ikad kod nas informacija koliko je neko placen. Garant za 50.000 dali talentovanog igraca ili mozda cak dzaba za polovan auto ispod tepiha
@PerfekcionistTZ Otisao je dzaba jer mu je istekao ugovor sa Zeljom. Sad imam problem s tim "talentovani" jer po mom misljenju neko ko ima 23 godine bi vec trebao da bude formirani igrac a ne talentovani. Imao je dobre predispozicije, ali je pravio kardinalne greske. Trpili smo ga godinama jer je Zeljino dijete, a onda nije htio produziti ugovor. Umjesto njega je dosao Ikic koji je izmislio tu poziciju za Kemu. Sretno mu bilo i da napravi odlicnu karijeru.