Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preuzeo je jako perspektivnu reprezentaciju Tadzikistana koja će sa Kirgistanom voditi mrtvu bitku za odlazak na Mundijal..Svasta, cuj Tadzikistan oca mi. Perspektivno, nema šta. Ne bi me iznenadilo da Braco Gumena glava preuzme Istočni Timor.
Mi sve potcjenjujemo i ismijavamo. Eto ako možete bolje, samo naprijed. Samo 4 ili 5 trenera iz BiH su bili selektori drugih zemalja. Zato Kemo svaka čast.
Eto,viste mangupi pa sve znate komentarisati.Uzmite vi da voditi ekipu iz ulice kad ste strucnjaci.Samo je 206 reprezentacija na svijetu a trenera samo u Bosni ima 1000.To nemoze svako dobiti priliku da vodi reprezentaciju.Zato Valter neka ti je sretno,jos si jednom potvrdio da si veliki trener.
cudi me da ga EMERI nisu angazovali
Kemu znam odlicno i on je napravio transfer 300 000 eura u Tajikistanu a to sto mi neznamo nista dalje i bolje od Premier lige BiH to je nas problem.Skolari je bio trener u Uzbekistanu,Topmeler u Gruziji pa zsto nebi on u Tajikistanu
Group CTeam MP W D L GF GA Pts Uzbekistan 5 4 1 0 7 1 13 Japan 5 3 1 1 14 2 10 Korea DPR 5 2 0 3 2 3 6 Tajikistan 5 0 0 5 0 17 0
A jel ta drzava na planetu zemlje
Pa ide kod brace muslimajmuna,sta se bunite.
Ma lik im prodao priču. Da je neki trener i nije baš, ali nisu vjerovatno ni ti konkurenti mu bili bolji... Tako da bravo za njega... Nek zaradi da ima uplatit kaladionicu ako je kako kažete.:D
dobre mu kcerke :P
i mene je jednom navukao, na utakmicu Vidima-Rakovski protiv Botev Vratsa da ce pobijediti. Ja glupan stavio 100 eura a Botev pobijed 27.novembra, e moj Kemo heble te tvoje dojave.
glupan pravi i lazov zivi od mene 100 metara veze on nema..svaki dan prosipa pare po kladionici i laze da ima neke dojave za 3-4 lige bugarske i njemacke... J:e:b:o te KAMA \"TRENERU\"
kolko je ovo glup čojk!
Sad oni ispravili, pisalo im Tadžekistan i ovi što su komentarisali ispadoše budale, e svašta
Realno bolje da vodi Bosnu, od ovog sadasnjeg nema velikog hajra!