Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/tT6NE-Yjf2s
pitari ,pitari baš ste čudna raja , nekada ste bili *urac ,a sada ste jaja .
Koliko sam ja shvatio on ovdje nahvali Sarajevo, a Zelju naruzi.
Vi se opet malo izmedju sebe ovdje? Daj ba, mala smo drzava, treba podrzati nase klubove.. kako bi super bilo da Pitari i Manijaci idu zajedno na kosevu u dobre zajedno protiv ferencvarosa recimo..ovo je spektakl za nas nogomet
puna Bosna stručnjaka a niko da barem jednog igrača izbaci u ligu petice
Ispast ce zeljo abd ?????
Basel nema šanse, a Standard svakako da!
po ovoj izjavi ispade da više šanse ima sarajevo da prođe lech nego željo ferencvaroš...
pa vidis kakav je to znalac on cak ni matematicki ne zna da izracuna ko ima vece sanse
Brate lijepo je to što hoćeš da u isti koš staviš Želju i Sarajevo ali svi znamo da je Željezničar odigrao puno puno bolje i srčanije :)
glupo je da smo u istom kosu. vi od 2002. niste prosli dva pretkola. Sarajevo je dovodilo atraktivne protivnike
Kakvi su hejteri ovi Manijaci pa to nije normalno. Samo nek je Željo bolji od Sarajeva a ostalo je nebitno. Čisto onako da vas upitam : Ko je aktuelni šampion BIH ? Ko je prošle godine igrao 1 Kolo EUROPA lige ? Eto vam domaći zadatak i zato tišu! A što se mene tiče molim Allaha da Željo uđe u grupnu fazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)