Neuspješan evropski izlet
0
Katastrofalan poraz Željezničara u Tel Avivu
Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno ja u cevabdzinici zeljo i kazem dajte mi dupli hapoel bez luka...kad frajer napisa na papirici 10ka bez luka...i donese mi 10ku bez luka...hahha...boze jesam se ismijao...
E u pm :(
Kako se sada zove cevabdzinica KOD ZELJE ???? PETICA
HAMAS kupio sve karte za revans!!!!!!! HHAHAHAPOELHAHAHAHAA....
Grbavicu treba proglasiti zastitnom zonom, inace ce biti dar mar kada Hapoel dodje u goste.
Zar DISK nije 6:0 sto nisu zavrsili ???
ALA G.U.Z.E. B.A.L.I.J.E. IZRAELCI HAHAHAHAHAAH AJD DOMA !!!
Vidim pisete stalno rezultate sarajeva protiv besiktasa i to poredite sa izraelskim i bugarskim fudbalom ha ha ha, pa jaci turski fudbal deset puta ali jedna istina boli to je da drzite \"REKORDE U PORAZIMA U EURO KUPOVIMA 7-0 halo ba dodjite sebi oa sad 5-0 fuj.
Za one koji spominju lose rezultate FK Sarajeva: Molim Vas, lijepo, pogledajte te utakmice... Mi smo makar prelazili centar, trcali, imali dodavanja, sutove prema golu, a gdje je ovo sve bilo u ovoj blamazi... I zapamtite, igrali ste drugo pretkolo zahvaljujuci odlicnim rezultatima koje je ostvario FK Sarajevo.
moderatoru supcino objavljuj sve komentare
Kako misliš treba ugasiti ligu.Misliš ako je vaš Željo ispao da nema više prestavnika BiH u europi,pa disu ZRINJSKI I ŠIROKI BRIJEG.Zrinjski i Široki Brijeg su uvjek predstavljali BiH nogomet u europi i naši su najbolji klubovi.Istina boli ali žao mi je,i nemoj gluposti pisat.
Zao mi je sto je tako katastrofalno zavrseno. Sledeci put bice bolje. Nemojte odustati.
Žao mi je Želje,ali sami su krivi što su prodavali solidne igrače a nisu nijednog dobrog doveli.Naš Zrinjski ima lakog protivnika i ima mogućnost proći dalje.Pa kad nemože Željo proći podržite Zrinjski-aj CIAO
ZELJO MOZE PROCI AKO NA GRBAVICI PRIMI CETIRI KOMADA , ZBOR JEDNOG VISE PRIMNJENOG U GOSTIMA HAHAHAHAHAHAHA
JELI JEDAN NIJE JELI DVA NIJE JELI TRI NIJE JELI CETIRI NIJE JELI PET JESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE