Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pop.usi kitu obrezanu!!!!!!
Al što naspominja sve ove sad arapske klubove. To što su Bayern, Real, Barcelona, Inter i ostali nearapski klubovima trošili i trošili, to spada u fair-play.
To su pravila igre u islamskoma svijetu, drugačije ne posluju. Imaju para ko blata koje nisu zaradili radom pa ih i ne cijene. Sve rješavaju novcem.
Može im se :)
sigurno su učili od Nijemaca - kraljeva korupcije. mogao bi ovaj predsjednik malo da pojasni kako Siemens dobiva poslove po arapskom svijetu
A sta se to u danasnjem svijetu ne moze rjesiti novcem? Uozbiljite se, ne zivimo u Disneylandu.