Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja nam datum. Baksuzan: 13., pa jos petak. :( I...ko li ce nam biti sudije? To me zabrinjava. A sto se fudbala tice, uz pravi, ozbiljan pristup ne vidim razlog za zabrinutost. Irci pale na guranje - ko nekad Yugo 45. I s gola na gol nabijanje. Kombinacija ragbija i fudbala, plus ovaj MLS "pitcher" iz LA Galaxy. Spahu mu za flastera, i on ce biti "fin". ....A Slovenci ce imati problema sa Ukrajinom. Nezgodan protivnik. Srecno, Srecko :)!
"Pregledat ću sve njihove mečeve u minulim kvalifikacijama." ...ako nemas kasete javi se Safetu :D...
Ukrajina je veliki luzer baraza. 0/5 imaju. S druge strane Slovenja ima 2/3. Ako gledamo sastave, sanse su 50:50, ali mala prednost Sloveniji zbog pobjednickog mentaliteta.
Teoretski da,........... ali prektično,............. bit će hebeno,..
BiH je vec zakoracila.na Euro 2016