Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftinije nego kod nas
Jel\' ovo Bilino Polje na slici??
Novinari .. Mozeli Se Dobiti link od Stranice Gdije Se Mogu Naruciti Karte za Tekmu Por-BiH FPFa na Gogle ima Masu na Spanskom fuj! Hvala.
kupite jeftine karte od Mevlida Jasarevica uz to dobijete i ak 47
Rekao sam ti i ozbiljno kazem, zapad 80 KM, istok 60 KM. Ako si ozbiljno zainteresova ,dacu ti broj tel.,pa zovi, bice karata ali bice skuplje...
Zasto nema kod nas u BL da se kupi karta za utakmicu?
trebaju mi 4 karte jaro ima neko ?
imal ispred trznice uzet ?
To je dzaba! Trebalo je biti 200 eura najmanje.
@ Nesanica Pa ti samo i znas za Ronalda i Nani-a iz redova Portuglaca. ?[ ni sam ne vjerujes u to sto si napisao ;) ]
http://www.youtube.com/watch?v=r-ddXqukZNY&feature=feedu
Bosna - Portugal 6:1
da ne bude dilme, hvala na sugestiji. greška se dešava i najboljima, ali ne mjenja suštinu! *************************** 0:1 Ronaldo 3\' 0:2 Ronaldo 10\' 0:3 Nani 22\' 1:3 Lulić 44\' 1:4 Nani 67\' 1:5 Ronaldo 84\' **************************
Treba li ti karata,80 KM zapad,60 KM istok ???
joj @nesanica jesi glup ispo! hahaha \" je oznaka za sec a \' za minute GLUUUUUUUUUUUPANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AL EURAAAAAAAAAA
Kad bolje razmislim iz godine u godinu mi samo pricamo o tome hocel nam zabranit igrat u Zenici i uvijek ista prica. Treba nam zabranit skroz igrat na ovakvim stadionima!!!! il nek naprvae jedan stadioncic ili necemo nikako igrat. Jadna je država koja ne moze napravit stadiočić bar od 20 hiljada mjesta, a tolike pare trose se na administraciju. Al sad idemo aBd na pobjedu!!!!