Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu naravno barcini exkurzija \'\'navijaci\'\' iz BiH,al samo u slucaju da u istom terminu ne bude Sako Polumenta...
Hocel ici ovi iz BiH sto \"navijaju\" za barcu
hahhaa... ti si žešći srpski debbiil. vi inače sve prisvajate i kradete, pa tako i hrvatsku izvornu riječ hajduk, kao i samo ime nogometnog kluba, koji opet nosi neki srpski fudbalski klub, a da neznaju ni značenje te riječi.
Sarajevoi Hajduk su moje najveće ljubavi,idem u Split pa koliko god da su ulaznice.Naprid bili..........
Tko je čuo za Hajduke Mijata Tomića zna da je Hajduk najveći hrvatski klub.
Pa i na zapadu zive od kredita papak. Kredite nam i jeste zapad donio papak.
za @Eureka zameo ih vjetar 1995
hajduk srpska reč ? ? ? hahahahahahahahhahaha. ma sve si sam rekao, anadolski gen izbija na površinu kad se najmanje nadaš. (koji gl.upan, ne možeš vjerovati ! ! !)
@ amar osim- srdačno vam preporučujem beogradski partizan, vaše stare prijatelje koji vam u jaranskoj utakmici naguraju 5-6 komada. (koje poniženje)
Pa dobro mi, al\' sto vi??? Sam sebi skaces u stomak, cccc....
cuo sam da FKS dovodi Bisere za svoj rodjendan :) a pripreme za UEFA KUP im dom penzionera :)
Pitanje za Torcidu odnosno splicane Kako dalmatisnki (hrvatski) ponos da nosi 100% srpsko ime (Hajduk) to mi nikad nije bilo jasno ?!
ja bi ishao ali sta cu da me vidi babo pa i taj belaj..
we dont wont šakos palamuta fans on this game! ohh what a awful thought što jes jes vala// FC BARCELONA
uff ko slusa saku polumantu?? mislim stvarno nema smisla...:/ :/.. pa imamo mi fine muzike FINIH PJEVACA S NORMALNIM TEKSTOM PJESAMA! a vi polumantate..uzas!
Mi cemo onda za nasu stotku dovesti Reala ili Milan. A pitari, pitari nece ni dozivjeti stotu.
gdje god da igraš hajduče vjerna torcida s tobom je samo hrabro naprijed ti nikad se ne predati uvijek će mo samo tebe voljeti