Nogomet
1

Karanka: Cristiano Ronaldo nije zamijenjen zbog povrede

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Nogometaši madridskog Reala rezultatski su vrlo lako u nedjelju prošli gostovanje u Bilbauu. U utakmici 31. kola Primere na krilima Cristiana Ronalda Real je slavio protiv Athletica 3-0.

Portugalski nogometni velemajstor postigao je dva pogotka, a onaj iz slobodnog udarca već u 2. minuti je bio njegov dvanaesti ligaški gol iz slobodnih udaraca u dresu Real Madrida, otkada je pojačao Kraljeve.

Inače, s ta dva pogotka je Cristiano Ronaldo došao i do jubileja, 50 pogodaka ove sezone u svim natjecanjima. U Primeri ih je zabio 31.

Nekoliko je puta tijekom ogleda protiv uvijek žestokih Baskijaca Portugalac završavao na terenu s bolnim grimasama. Jose Mourinho ga je zamijenio u 80. minuti, a postojala je mogućnost da se najjači igrač Reala i povrijedio.

"Ne, Cristiano Ronaldo nije zamijenjen zbog povrede. Pa, nogomet je muška igra, pogotovo kada gostujete na stadionu San Mames", rekao je pomoćnik Mourinha Aitor Karanka.

"Svaka je utakmica protiv Athletica posebno žestoka. Tako ima i takvih startova. No, Ronaldo je u redu i ako se dotičemo njega, onda moramo govoriti o novoj njegovoj sjajnoj partiji. On je i u takvim uvjetima potvrdio koliko je dobar. O bilo kakvim povredama, koje ne postoje, bespotrebno je pričati", potvrdio je Karanka.