Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti na svemu sto si uradio... ali ovo je najbolje sto si mogao uraditi za reprezentaciju sada... vrijeme je za smjenu generacija i neke nove klince...
Ne zaslužujemo te kapitenu!
al’ u porti za loptom sad jurcaju neka druga deca.. (sorry, morala sam hahahha)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čovjek koji je išao glavom, gdje mnogi ne bi smjeli ni nogom. Čovjek koji je uvijek ostavio srce na terenu. Osoba koja će nam nedostajati. Protiv Grčke u Zenici, igrao je sa tek operisanim sinusima i kada mu je doktor naredio da napusti teren, on je to odbio. Ostao je da se bori kao pravi ZMAJ! Pljuvali su ga i hvalili, takvi smo mi Bosanci. Ali ga zaboraviti nećemo, kapitenu naš! Hvala ti, ostaješ urezan u srcima samo pravih istinskih navijača!
Možda u srcima dijaspore
jao dzeko novi kapiten.
hvala ti kapitenu....hvala ti za sve što si uradio za ovu reprezentaciju i ovu državu.... hvala ti i u ime malog Hajrudina Kamenjaša, koji nije doživio priliku da ti zahvali za sve što si uradio na ispunjenju njegove posljednje želje.... hvala ti što tvrdoglavom seljačiću nisi dao priliku da te ponižava...i što odlaziš kao gospodin, što si uvijek i bio... i ne osvrći se na zle komentare, molim te...nisi ti kriv što smo narod stado, i što nam veliki radon i njegovi polupismeni novinari formiraju mišljenje... HVALA KAPITENU I HALALI NAM
trebao si jos oprostajnu odigrati protiv lithenstajna da ti se navijaci zahvale.
Svaka priča ima svoj kraj, nekad sretan, a nekad nesretan.Nakon punih 11 godina u zasluženu sportsku mirovinu odlazi legenda,patriota,humanista i kapiten lavovskog srca Emir Spahić-Spaha.Mnogo toga je dao za BiH I kao igrač i kao čovjek.Ispunio je svoj san, bio je u generaciji koja se prvi put plasirala na SP.Tokom igračke karijere za BiH imao je određenih oscilacija ( nekad kritikovan od strane medija,nekad od navijača),ali to možemo i zaboraviti.Zato,HVALA TI ZA SVE KAPITENU, U MOJE LIČNO IME,A I U IME SVIH NAVIJAČA KOJI VOLE BIH!!!
legenda.....
spaha hvala za sve beg kapiten
Time to Change! Omatorio,onaj Nigerijanac ga rasturi,ko kuce u liftu.
ovo mi je tvoj najdrazi potez u karijeri!
trebo si se davno oprostiti ali eto...
čovjek u životu sreće ljude koji ga vole i razumiju i ljude koji ga ne vole ili koje ne interesuješ.Mislim da je ova druga grupa za Spahu puno manja od prve.U navijačkom jadu i čemeru se možda kaže i koja preko mjere,ali kad srce prođe krizu,ostaje istina da je Spaha davao sve od sebe :dušu i srce i svaki atom snage.Poseban respekt,jer je kao kapiten i čovjek, išao na dženazu navijačima iz Krajine.Ukratko i iskreno:Spaha,veliko ti hvala za sve.
Hvala ti Spaha za sve, pokazao si kako se bori za sveti grb..
Mislim da je prenaglio,još on može dati reprezentaciji dosta i pomoći mlađima da se uklope
Samo da maneken ne bude kapiten. Princ neka bude novi vodja :)
joj patetike,pa vecina vas je pljuvala i vrijedjala spahica a sad mu nesto zahvaljujete i kao zao vam.pa ebote pa nema licemjerniji ljudi od vas.kontradiktorni ste.
halo grad na driini vjerovatno tebe zasluzujemo za kapitena ti si jako pametna i moralna osoba....jadnice jedan