Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAMIRE NE PRAVIS DOVOLJNO PARA DA SE SAVEZ ZA TEBE POBRINE TAKO SU I ZLATANU REKLI DAJ RAPA I IGRA CES A VIDI GA SADA NE MOZES NI JEDNOG IGRACA IZ REPKE POREDIT SA NJIM NISU NI BLIZU NJEGOVOG NIVOA. OBUCI DRES NJEMACKE I UZIVAJ KAO MLADI MOMAK JER OD NASEG SAVEZA NEMA NISTA A NI OD JEDNOG PRVENSTVA TAKO ISTO!
savez je smijesan,po njima mi nebi imali repke i njihovima zaslugama. .
E pa zato, sine moj, sto mogu I ovdje I tamo iskoristavati bolje sve pogodnosti spomenutog dvojnog drzavljanstva, a da ne spominjemo o tome da mogu glasati na izborima, kako ovdje, tako i u susjednoj drzavi, a evropa to ne dozvoljava, zato im je dala uslove: ili se odreknite tih nacionalista iz BiH, ili propadnite sa njima!!!
smijesno je ustvari zalosno da jedan portal ko sto je reprezentacija.net napravi vise posla nego skauti saveza...................ba to je samo u nas moguce.........
Pa nek idu, onaj ko se osjeca bosancem nek nek ostani, onaj ko nije nek ide u svoju drzavu (hrvatsku ili srbiju), niko mu ne brani, niti je do sad branio...ne znam zasto su cekali ovaj zakon da se vrate u svoju drzavu ako im je vec toliko stalo do nje...
Ja budale... Ja imam 18 g. i igram poziciju koju hocete i za koliko para hocete al samo ne za BiH. Njemci, Talijani, Englezi - neko me hoce? Neko..? Bilo ko..?? Samo ne BiH, molim Vas, samo ne BiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiH...
Damire sine svaka ti čast.Uvijek si dobro došao u Reprezentaciju Bosne i Hercegovine.SVI OVI KOJI NEVOLE SVOJU DOMOVINU MOGU DA NAM GA POPUŠE.
@Damir: E pa vidjet cemo koliko ti \"bosanski hrvati\" uistinu osjecaju BiH kao svoju domovinu kada ih Hrvatska bude primorala da izaberu samo jedno prebivaliste, ili u BiH ili u Hrvatskoj, sto znaci da nema vise NI DVOJNOG DRZAVLJANStVA, pa cemo vidjeti kako i koliko ce se \"patriota\" iseliti iz zapadne hercegovine, kiseljaka, livna itd. Mislim da ce to biti seoba velikih razmjera, zivi bili pa vidjeli!
Pitanje za ovog Pipu: Svega ti, nacionalisto jedan, kako si ti iz njegovog imena i prezimena skontao uopste da je on Hrvat? A sta i da jest... jel\' to hoces reci da je Bosna i Hercegovina ekskluzivitet samo jedne vjeroispovijesti i samo jednog naroda? Sram te bilo.
Damire svaka cast tvojim roditeljima na tvom odgoju,kako god se ova prica zavrsila napravili su covjeka od tebe ...Mogu biti ponosni na tebe
Pored sedam miliona Turaka bosnjackog porijekla mi zovemo nekog Hrvata iz Njemacke? Sramota. BIH4EVER!
jozo nabijem te na kurčinu,a zlaja odlicno tako nekako sam i ja kontao
Svaka cast Damire!samo naprijed!!! BiH4EVEr!
Jedva te cekaju \"fanatikosi\" sa zastavama Tyrske i Saudij.ske Arabije. Pa, raspitaj se malo sta su u posljednjih nekoliko mjeseci od multietnićara dozivjeli Ciro blazevic i Misimovic koji su ih zamalo odveli na Svjetsko prvenstvo.
Bosanski talenat + Svapska disciplina i uspjeh je zagarantovan!