Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocivaj u miru,legendo
@Rienzi* Znaš ga i ti šuknuti žestoko. Kapa dole majstore, udio si mu ga do balčaka. 😁
kakva tuga i zalost... Jos jedan dokaz kakvim se mi glupostima u zivotu bavimo, umjesto da uzivamo u svakom trenutku u svakom danu. I zahvalimo dragom Bogu na tome!
Trening pa do kasno igrice plus pritisak i trema pred vazno gostovanje , vjerovatno je premalo dao tjelu odmor, ali u svakom slucaju RIP nikad neznas sta ce biti sutra zato prije spavanja se pomoli na svoj nacin i ujutru se isto budi.
Nek ti je laka zemlja majstore,bio si veliki igrac i kapiten.
Predznak pred sudnji dan :'Pojaviće se mlada smrt'.. Obratite pažnju na to kako u zadnje vrijeme umiru mladi ljudi, sve ispod 50godina.
@ pastiru idiote ..napusi se kurca i ti tvoj hodza i tvoj sejtan
pocivaj u miru
da je u BiH ligi neko umro ne bi ni skontali
Počivaj u miru! :((
Steta u pm
Tako mlad umro prirodnom smrću....
Pocivaj u miru!
RIP!
srce
Koliko mi je žao lika, počivaj u miru majstore. Velikim naporima se danas izlažu sportisti, a to je vjerovatno i uzrok. Tuga..
R.I.P ASTORI 😟😟
A tuge u pm, počivaj u miru!