Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalan mladi čovjek ... Samo bojim se da ga sad Duduk i fašisti ( a ne manjka ih ) na zub ne uzmu ....
Kamo sreće da mogu igrati tamo, ali nažalost svi znamo koji sve propaliteti idu na utakmice da divljaju, ne samo u Banjaluci, nego svugdje.
ljudi moji to bi trebala da je najnormalnija stvar. vratite politike u parlamente!!!
tako je bravo Banja Luka
malo je takvih u BL kao što si ti. Tebi svaka čast ali tu će se mlada reprezentacija gore osjećati nego u srbiji da igra.
@sarajevoeee On govori o apsurdu stanja u Bosni,evo ti jedan citat: Sa našeg stanovišta Amerikanci ne postoje. Kako im nije jasno – 447 naroda, rada, i 409 religija. Oni moraju imati 409-člano predsedništvo i onda vijeće naroda, rasa, međurasa… Propali bi odmah.
što da ne? ako hoćemo da neko drugi poštuje dejtonski ustav, moramo ga poštovati prvo mi. ko želi gledati, neka gleda, ko ne želi - ne mora. na kraju krajeva, nek' se šuta lopta, ko god to bio.
Svaka cast ;-)
ovaj popio koji nektar vise pa sljami gluposti..oprosti mu Boze ne zna sta prica
Nek i tebi taj isti Bog oprosti, lupas ovdje ko neka pijana baba, mjesecima.
@Dado90 92. ta BiH je izvrsila agresiju na Srpsku republiku a sad neki traze da ih ugostimo u BL..ko tebe kamenom ti njega hlebom jel? Neki Srbi nikad pameti nece doci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)