Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitet Lea Messija i njegov status najboljeg igrača svih vremena je postao toliko jasan iz činjenice da ga pljuju i govore da nije na svome nivou kada dadne i asistira po jedan go i učestvuje u svakom napadu svog tima tokom cijele utakmice. Uživajte gledajući svaku njegovu partiju dok ga ima, teško će ikada doći bolji.
@ZmajskoOkoHalal Za sad 1 gol u 5 kola primere, sinoc je na silu zelio zabit, ne ide ga, mislim da sto smo gledali njega gledali, dolaze mladji i mocniji od njega, recimo CR7 terminator.
@jahaac, ronaldo više ni u svojoj ligi nije najbolji igrač. Imobile dominira
Bartomeo napustio poziciju ...Barselona odmah potopila juve ...
Zar iko normalan moze osporavati Messija ? Takav igrac se vise ne radja.
Predizborna baš kao i naša. Bajke i obećanja a poslije labudovo
hebo ti Guardiola mater a Bogami i Messi više Barcelona je postojala i harala i prije a harače i poslije i Ronaldinho, Ibrahimovića, Xavia, Inieste Messija itd.
Nemaš ti para za Pepa
Suspendovaće ga CIK
Pa dobro ako si vec kandidat za predsjednika nije bas od tebe lijepo da treneru vec sada das otkaz, treba pustit Kumana da radi
https://www.youtube.com/watch?v=bCD-4kLgd54
Jak su klub Al kad ga nekad popuste popuste ga skroz