Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejdic i FInci su nas sesti adut.
Kanadjani se veoma razumiju u nogomet
Bosnjak, koga bi ti stavio u napad samo da mi je znati ?
Timberrrrrrrrrr :))
Kad ovo budu objavile novine iz lige petice ciji novinari se stvarno razumiju u nogomet onda mogu da povjerujem, do tada kanadjani bavite se hokejom na ledu i manite se nogometa. Ovo je smjesno, da ne moze biti smjesnije. proslo je vrijeme kad su svjetska prvenstva stvarali zvijezde preko noci, toga nema vise, previse je informacija dostupno i ne moze se reci za nekog igrača da nije poznat o svakom igracu se sve zna. Nece vršajević moci biti rame uz rame sa Lahmom ii njemu sličnim da jos igra na pet prvenstava.
I jedan razlog zasto nece - Safet Susic.
ma aseru nigdje veze,po meni su mala ocekivanja da moze ista nasu uciniti pored toliko dobrih ekipa
i mi ćemo biti iznenađenje kao ova bijela krava iz priče koja slijedi... Otac i sin poveli svoje dvije krave, bijelu i crnu, u susjedno selo da ih bik oplodi. Kada su stigli, otac ostavi sina da pazi da krave budu oplođene, a on ode u kavanu na piće. Nakon pola sata utrčava sin, sav zadihan, u kavanu i reče ocu: - Tata, da si samo vidio kako je bik *** bijelu kravu! Otac mu opali šamarčinu, istjera ga iz kavane i krene da viče: Pa, jesi li ti normalan?! Kako se to izražavas pred ljudima! Ne kaže se "bik *** kravu ", već da ju je "iznenadio". Hajd' sad nazad u štalu i pazi šta ćeš reći slijedeći put! Nakon izvjesnog vremena sin opet utrčava u kavanu: - Tata, da si sad vidio kako je bik iznenadio crnu kravu! A otac, sav ponosan, upita: - Kako, sine? - Opet je *** bijelu!!!
Nemojte biti pesimisti, moramo bodriti nasu repku u Brazilu ! Bez obzira sto Kanadjani nisu strucnjaci, cinjenica jeste da imamo vrh fudbalere..
sto su ti oći gladne...da je otići na veliko takmićenje eh sad kad smo tamo da je biti barem medju prva tri mjesta...to ti je bošnjo... nek igraju srcem i napadaćki pa sta bude ha ja
💛💙 BiH 💙💛
Pisite vi sta hocete, ja vjerujem u nase Zmajeve i vjerujem u BIH, ma koliko vi svi pesimisticni bili. Samo trazite razloge da ih ponizavate, da ih pljujete, da ih podcjenjujete, ali kad budu "punili gol mreze" na stadionima u Brazilu, vristacete od srece isto kao i ja. Samo sto cu ja tada biti jos ponosnija, a vi cete tek tada shvatiti koliko ste se ogrijesili. Makar samo prvi krug prosli i poslije odmah ispali, Zmajevi su za mene PRVACI SVIJETA, NAJLJEPSI, NAJZGODNIJI, NAJPAMETNIJ, NAJMOCNIJI... NAJ NAJ NAJ BOSANCI I HERCEGOVCI!
Uvijek neka euforija, de smanjite malo ljudi, bilo je bitno da odemo, nema sumnje da cemo ispasti u grupi i tako to gledajte....ako prođemo onda super, a ne tu sad hoćete da idemo do finala cccc
1 razlog zašto BiH neće briljirati u Brazilu!? Safet Sušić!
1. razlog zašto će BiH igrati u Brazilu, Safet Sušić!
Inače,kanađani su vrsni fudbaleri...