Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....mater operaterima i javnim servisima koji su sprijecili gledanje utakmice u bih
@myrosCRO I kod mene na kablovskoj
@myrosCRO na Elta Kabel sa mogao gledati HRT 2
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima Hrvatska jednu zlatnu vrlinu - ponasaju se na terenu kao fudbalska velesila. Dobri, protiv nepredvidive Ukrajine. Trijumf koji bi mogao znaciti ovjerenu vizu za Rusiju.
Hrvatska profesionalno odigrala. Ovako bi i mi trebali da igramo. Sto manje emocija i da svi rade svoj posao kako treba.
"U 78. godini ponovo je Subašić spasio Hrvatsku nakon pokušaja Jarmolenka." Dobro on i igra za te godine haha
Imaju i oni svog Spahica.
Hrvati su najbolji narod
Igraju ovi Hrvati , imaju kontinuitet , a ne ko naši baletani razmaženi .
U 78 godini Subasic je opet spasio Hrvatsku.. Jel ovo sad umijesto minute u modi reci godina ??
Lijepo li je Hrvat biti.. idemo u Rusiji, a BIH bit će sreće da se i baraža dokopa
Čuj Kosovo izgubilo? Kako se to mogo desiti 😂
Sretno komsijama onim koji misle za susjede isto ko i ja
i sve sto sam stekooo potrosice nekooo
veceras pijem od srece neka su veseli svi sutra se zenim sa onooooom koju si voliooooooo tiiiiiii jaaaaaaaaaajajjjjj
Hrvatskoj reprezentacije čestitke, Poturicama iskrena sućut.
Komsije ocekivao sam deblju pobjedu, ali pobjedi ne treba gledati u zube, tri boda su mnogo vredna.
Tvrda utakmica po obicaju kad je Ukrajina u pitanju. Po meni CRO odlicno odigrala , disciplinovana igra a Kalinic iskoristio mrvicu prostora i velemajstorski zabio. Nikad nece imati vise ovako jak sastav, ako s ovim nesto ne urade na SP nece nikada.
@ante k I ja mislim. Prvaka Evrope su drzali na njihovoj polovini skoro citavu utakmicu, ali eto takve stvari se desavaju, za velike stvari mora se imati i doza srece...
Dobar napad i odlican vezi red Hrvatske, ali se nenormalno trose u fazi odbrane, jer je zadnja linija najlosiji dio momcadi. Upravo se taj umor osjetio u drugom poluvremenu, jer je Hrvatska fizicki pala. Trebao je ranije mjenjati. Svakako je Hr bila impresivna u prvom poluvremenu i za dvije klase igrala bolji fudbal. U drugom je Ukrajina drazala posjed lopte, ali nemastovito.