Silvio Berlusconi
0

"Kaku bismo dočekali raširenih ruku"

Totalsport
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, svojom je izjavom za Radio Kiss Kiss otvorio vrata za povratak u klub Brazilca Kake, trenutno člana madridskog Reala.

Otkad je Kaka, najbolji nogometaš svijeta 2007. godine, Milanov dres zamijenio Realovim, a dogodilo se to prije dvije godine, malo je od svojeg umijeća pokazao u ''kraljevskom klubu''. Mučio se s povredama i pronalaskom svoje prave forme, te se sve češće špekulira o njegovom odlasku iz Reala. Ulje na vatru dolijeva i Berlusconi.

"Kaka je sjajan čovjek. Ukoliko se želi vratiti u Milan, dočekat ćemo ga raširenih ruku", izjavio je Milanov predsjednik i talijanski premijer.

Prokomentirisao je i osvojeni naslov prvaka svog kluba.

"Zaslužili smo osvojiti 'scudetto', tim više jer smo imali nekih dramatičnih situacija s ozljedama važnih igrača, poglavito napadača. No, uspješno smo se nosili s tim problemima".

Budući da je Kiss Kiss postaja iz Napulja, Milanov je predsjednik odgovarao i na pitanja o ekipi Napolija i njezinoj slovačkoj zvijezdi Mareku Hamšiku.

"Napoli je zaslužio plasman u Ligu prvaka, to je prilika za cijeli grad da se nešto veliko ponovno pokrene. Hamšik? Ne vjerujem da klub ima namjeru prodati jednog od svog najboljih igrača. Pogotovo ako žele biti ambiciozni u budućnosti".