Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije normalno da 10 igraca ode i 10 igrača dođe u polusezoni. O kakvom to timu i kontinuitetu govorimo ...
Men nikako nije jasno Sarajevo šta uradi sa ovim mladim Kadušićem.,pokloniše ga Zrinjskom ...
želji su otišli još jakupović i valjić
Sarajevu izgleda punac umro 2015-te, jedino se još Zrinjskom Beus drži dok sa ovakvim prosječnim sastavom ulaze u nastavak.
VITEZ I SLOBODA PROPAST
Ne znam po čemu je to Sarajevo navodno znatno jače, otišao im Mihojevič Ivetić ... a skupili regionalni otpad da popune kadar? Niže veze! Jedino je Široki zadržao sastav i doveo pojačanja koja imaju iskutva u PL a donekle i Željo. Zrinjski je slabiji nego na polusezoni, ne znam čemu se oni nadaju sa ovim sastavom.
ma brate sve ih na kamaru saberi ne vrijede 10 000 eura otislo 8 doslo 12 ili 15 igraca cirkus pravite sto ovo ikako objavljujete
Jel' vi ovo ozbiljno?
Borac zamijenio kompletan tim
Celik se pojacao dobro, Zeljo sampion
Iz Borca Otiso Mahir Karic Dosoahir Karic, pitam se da li su sta zaradali na transferu :D
Da, ali nije u pitanju greska to su dva imenjaka i prezimenjaka xD Razlika je sto im je otisao kvalitetniji xD
smucilo mi se kad sam poceo citat o ovoj ligi
Njanjajevo zvuci opasno.
Pogotovo ovaj Parmak.