Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što su ga povrede odvojile sa terena 3 mjeseca
Volim Dzeku (a koji normalan Bosanac ga ne voli) ali mislim da je njegov problem u tome sto ce odigrati ovakvu utakmicu protiv Newscastlea 4-5 puta godisnje, tu ne mislim iskljucivo na golgeterski ucinak nego na kretanje po terenu i zelja za stalnim dokazivanjem, a onda ce u iducu utakmicu uci sa stavom "mogu se sad malo i setkati po terenu, dovoljno sam grizao proslu tekmu a i dao sam gol" Da ovako igra svaku tekmu ne bi mu niko prigovorio ni da u 5 utakmica ne da gol
Dzekooooo Dzekoooooooooo Dzekoooooooo, dijamantuuuuuuuuu dijamantuuuuuuuu dijamantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ma Dzeko je igracina, ima dobar, precizan sut, u skoku je glavni, jak, istina ne bas tako okretan i brz, zeli da dobro saradjuje sa svim suigracima, posebno sa drugim napadacem. U izjavama je precizan, ne voli nikog vrijedjati, njegove humanitarne pomoci su tu, znaci sve sto jedna igracina treba imati! Mozemo i moramo biti ponosni na njega, on je uljepsao historiju nase reprezentacije i sigurno da je jedan od najzasluznijih sto smo u Brazilu igrali. :) Bezbroj puta smo ostajali bez glasa kad bi Dzeko dao gol za nasu reprezentaciju.. Dzeko, vole te tvoje Bosnje! :)
Manchester City ima problem sa trenerima koji svojim znanjem ne prate kvalitetu i mogucnosti igraca. Prvo Manchini, pa onda i Pelegrini ... Najskuplja varijanta za City je Dzeko na klupi. 124 utakmice (koliko njih sa klupe?) - 49 golova. Iz ovoga se puno da iscitati.
Jest nas i jest dijamamant jer nemamo boljeg, ali posteno govoreci : ovo je lopta na tanjiru (pitanje), uradi nesto sam, prodor, dribling itd... Da te u zvijezde kujemo... inace ovako samo jedan "tref" ma tanjiru.
pa Dzeko igra klasicnog napadaca, ne mozes od njega nesto drugo ocekivati
kao i Aguero, klasicni, samo sto Dzeko nema kuveta i u tome se razlikuje od Aguere, kao nebo i zemlja, nasi svi nesto nekog cekaju ... (valjda kao i narod da dodju bolje promjene) a sa guza na guz u iscekivanju...ccc
Dijamant nas
Pa jel moguce da cemo ovom babuna danima citat radi jednog u 6 mjeseci i asistencije..Pa City gleda kako da ga se otarasi, mi cemo na njeg drkat..Dajte malo realnosti, ovaj tip je proslost, dokle trovanje i stavranje kulta licnosti,prvi oblik zatucanja..
s vremena na vrijeme pokaze sta zna...nazalost sve u svemu trenutno je daleko od toga da ispunjava ocekivanja. to vazi i za City i za repku. drago mi je sto je postigao pogodak ali ovo se nekada desavalo svake subote. sada slavimo gol kao da je osvojio prvenstvo. Sto je najgore, mislim da i sada kad bi mijenajao klub, da bi zavrsio negdje tipa Stoke, Swansea, Palermo, Empoli....itd.
on jeste mnogo bolji igrac nego sto pokazuje. da nije otisao U City, a najbolje da nije ni u Engeksu vec u Italiju, Spaniju (samo tamo nebi imao gdje) ili najbolje da je ostao u Njemakoj, uvjeren sam da bi nastavio sa dobrom igrom iz Wolfsburga. Medjutim otisao u ligu koja apsolutno nije za njega. I sto je najgore, otisao je u klub koji mu u toj istoj migi najmanje lezi. Njemu treba prostora da igra kao klasica spic. A trebaju mu i dobacivanja preko krila kao i odlucujuci pas kroz slobodan prostor. U Engleskoj toga nema. Zato ima prebrze igre. Prebrza za njega. Kratko: covjek ima kvalitete koje ne moze u Engleskoj da dokaze! Za nove avanture ce biti kasno. Trebao je otici iz Citija nakon 1,5 godina. Al *ebi ga. Gledao je na pare. Nije da mi se to svidja ali potpuno ga razumijem. Njemu ce najvjerovatnije preostati jos godina i po u nekom slabijem engeskom klubu pa onda Galatasaray:)!
ma normalno...obezbijedio je i neka je...svaka njemu cast sta je sve uspio. jos imajuci u vidi gdje je krenuo. nije imao srrecu da krene iz Stuttgarta ili Ciriha vec iz Zelje.....samo trenutno sigurno da ne spada ni u TOP 20 u Evropi a ne TOP 10.
Krampa
Zanimvljiv nick name "aladzaPyro". Jesi li ti taj koji je palio Aladza dzamiju u Foci ili si bio samo jedan od onih rusitelja dzamije? Tvoja lokacija se kao od sale moze otkriti, a do Klixa je hoce li objaviti ko si i tvoju adresu proslijediti policiji. Dzukelo maloumna.
Hvala na iskrenom mišljenu.Stvarno nisam na tvom nivou da se svadjam po klixu :D A inače sam iz Sarajeva. Moj nadimak, niti ime, niti prezime, niti bilo šta me ne veže za Foču, hvala Bogu. Ako ti je krampaš svidja kući ga vodi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
reagovao neki bosnjo .izbjeglica u welsu