Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad se sjetim mirca.. Kakvi Instagram, facebook, i ostale zajebancije
Kao vjerni pratilac reprezentacije na gostovanjima od Brisela, Tirane, Lisabona, Latvije, Pariza... Nisam clan ali zelim da pohvalim ovu najorganizovaniju ekipu medju svim ostalim navijacima BH reprezentacija. Oni koji su redovni na gostovanjima znaju o cemu govorim. Primjer kako se drzava predstvalja. Bez nasilja i primjerom drugim navijacima. Vidimo se u Dablinu ;)
Bhf puno znaci kao podrska.Ismeta poznjem i jako je dobar. Poslije njega godine su promjenile pristup i vodjenje bhf-a.. medzusobne tuce, brutalne tuce sa drugim skupinama(belaj bojsi,sejtani, a zadnje sa ljuti kraisnici) 50€ je clanarina, veliki se novac skupi kojim samoupravlja odabrana ekipa.. dobivene karte od saveza cesto se preprodaju po velikim cjenama....
Puna podrška momci! Kao jedna ozbiljna reprezentacija moramo imati i ozbiljnu navijačku grupu koja ih svugdje prati. Samo mogli ste i koju novu navijačku pjesmu napisati, glavna je i dalje Dinin hit i još 4, 5 koje se vrte u krug već 15 god.
Bravo, momci, duboki respekt. Podrzimo i pomozimo novom selektoru, nasem Dusku Bajevicu. Hvala za sve sto cinite!
Zadnjih 5 utakmica kako nema rezultata tako nema ni njih. Navijaci rezultata a ne Bosne!
Meni najdraza gostovanja Pariz, Lisabon i Zilina... ono u zilini nikad draze...
Respekt!!
Fanatikosi svaka vama cast, ovi sto laju da znaju pricati nebi lajali... 😎
mIRC je i danas aktivan i Bol-chat je tu vec 20 godina irc.bolchat.com
bosna je šampion OOO hahah debili mutavi dijasporski!
Hosh malo paraaa il’ si dobio cenera od starog hahaha Debilcino papanska haha
Zuti sa bolchat'a na aparatima
Gigant organizacija! Daleko ispred Saveza, pa i drzave. Uvijek uz reprezentaciju, bilo gdje u svijetu. Najzadluzniji za cistku Usanovica i drustva birvaktile. RESPEKT
Sretna godišnjica. ⚽️
kretenikosi
Isto ustaše u ovim crnim duksericama,
@KIGEN za ove što lupaju -, pa dajte samo jedan realan razlog zašto su svi obučeni u crno i kakve to veze ima sa reprezentacijom BiH, još i zastava ljiljana crna podloga. Mene crne uniforme samo povezuju sa ustašama i dimnjačarima.