Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je samo pitanje da li Tužilaštvo radi svoj posao, kako u i oko Čelika, tako i Iskre, Jedinstva i mnogih dr klubova koji zaslužuju da igraju premier ligu ( gledajući historiju i veličinu gradova ) ? Ne, jer su svi usko povezani sa kriminalnim radnjama vladajućih struktura !
Celik se unistava, u dogovoru dva sarajevska stocna kluba, kao i kamenjarskih i sumskih Srba.Dok se unistava klub, koji moze bez problema svaku utakmicu napuniti preko 10 000 ljudi, dotle igraju klubovi iz selendri ,koji nemaju ni 50 gledalaca.Ali bitno je da gazde peru pare.A Elvediu Begicu kapa sa strane
@rusmo1 da ste punili koliko pricate ne bi bili kiite, jebbali ti sarajevski klubovi rod i porod smrdljivi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Za naše okvire veliki je to klub... Ima sve uslove da normalno posluje. Šteta... Iako smo imali rivalitet i nekad mržnju, želim vam brz oporavak. Pozdrav od pirata.
@papalukas pirati sa Hrida hehe
Fuad Kasumic Fudoooo na izborima u Zenici dobices muudooo ti si shebo cellik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se oboli od raka postoji sansa da se izvučeš ali kada oboliš od SDA onda ti je tapija zagarantovana. Jos te pljunu u lice i traze da se sanira što su uništili kao da je to napravio neko drugi
TUŽNO JE OVO GLEDATI I ĆITATI - Ista stvar koju je i Sloboda proživljavala i sada najbolje razumije Čelik i njegove ljude. Nadamo se da će što prije stati na noge i vratiti se tamo gdje pripada !!!
Samo dovesti na celo kluba prave sportiste, tj. sva najveca imena Celika i nema zime. Za 5 godina pametnim radom vratiti se u borbu za titulu Premijer lige!
Kako je propao, pa jednostavno, kriminalci na čelu Zenice, kriminalci na čelu kluba, travari i narkomani u GV Zenica itd.
.urac nam je velik jer mrzimo Čelik...
Zašto bi grad upumpavao pare u profesionalni klub? Tko može biti samoodrživ, nek opstane, tko ne, ima kantonalna liga. Ako netko hoće svoje privatne pare bacati u rupu bez dna kojoj je veličanstveni uspjeh treće mjesto u jednoj od najslabijih liga Europe, nek izvoli, ali svi su navikli živjeti na javnoj sisi.
Ne samo Čelik, mnogi su klubovi doživjeli ovu sudbinu i nije mi nimalo žao. To se i moralo desiti, s obzirom da se fudbal u ovoj zemlji sveo na kupovinu isluženih igrača i ulizivanje politici, od koje se čekaju mrvice, a niko ne gradi igrače. Gdje su mladi igrači? Koliko je reprezentativaca došlo iz Čelikove škole u zadnjih 10 godina?
BiH je zemlja legendi. Legendarni Bolic, Hibic..
Isto kao sto je propao sportu BiH! Djecu uce fasizmu, daju im shishe i Grandove, i onda se cudimo nama samima..
Sad ce kmecanje zenicana kako im je sarajevski kanton kriv hehe
Možda nije za Prve lige, možda nije ni za Federalnu ligu, ali imam osjećaj da će se ovi Kantonalci namučiti sa Čelikom u četvrtoj ligi.
i mnogo veci klubovi sa bogatijom tradicijom su propadali, pa ne znam sta je ovdje kome cudno. a ove teorije zavjere da su sarajevski klubovi krivi za propast celika su najobicniji seljacki kompleks. za ovu situaciju iskljucivi krivac je sama zenica
Jakova su tjerali da navija za celik
Bilo je i vrijeme nazalost
Grad Zenica nema premijerligasa,ovo je dokaz koliko smo koruptirana drzava pa cak i u sportu.