Alen Škoro za Sarajevo-x.com
0
"Kako je igrati bez navijača? Očajno i tužno"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA ALENU ŠKORI ZA SVE ŠTO JE DAO KLUBU I ŠTO ĆE DATI JER JE OBEĆAO KARIJERU ZAVRŠITI U SARAJEVU.ŽELIM MU DOBRO ZDRAVLJE U POSLJEDNJE TRI UTAKMICE I SRETAN PUT U MEKSIKO.
I....šta sada da dodjemo na tkemu. Hocu al u k.u.r.c.u., ne pada mi na pamet. Kada se uprava promjeni eto me, do tada. LIJEP POZDRAV. Ako ništ sada će se mali plavi čuti kako navijaju i moći će se hvaliti da su nas poderali u navijanju hehehehe. PRESMIJEŠNA STE VI EKIPA, ko zna detalje bit će mu jasno, a ko ne zna vidjeti će kasnije.
Joj što volim ove štrumfove, a pogotovu kada ih više čita i komentariše vijesti o FK SARAJEVU nego o svom malom seljačko-sandžačkom klubu!! Stvarno im treba donirati za psihološko liječenje KOMPLEKSA kojeg imaju pema FK SARAJEVU, miševi mali, bili ste i OSTALI mali, a uživajte dok možete, vidjet cemo kako cete iducu sezonu opstati kada vas ceka I evropa I prvenstvo, borit cete se za opstanak...HAHAHAHAHAH!!! BATISTUTA GABRIJELE, ZA TEBE JE ŠKORO PELE!!!! PS. Seljovci NIKADA nisu imali igraca kao MAJSTORINJA ŠKORU, kamoli jednog papeta, rahmetli haseta ili pašića, A I NEĆE NIKADA IMATI, JER STE MALI, MALI KAO ATOM, I TO ZNATE NAJBOLJE PA OVDJE LIJEČITE KOMPLEKSE I NAGOMILANU AGONIJU!!! HAHAHAHAH
Kako jako puca ovaj Škoro- jest bezobrazan.
u novi boj....
MOZETE DA GA POPUSITE SVI DUSMANI JER ZELJO JE NAJ JACI
ima da vas zeljo kara na kosevu pogotovo poslje onog na grbavici dupla kruna zeljooooooooo
PUSI GA ALENE J.BEMO TI MATER
Jao Škoro šta se šlepaš hordama ,kao bez navijača očajno.Zašto ne kažeš da su te ti isti tvoji navijači nakautirali u svlačionici kad su uletili da ruše i biju sve što nije zaštčeno na Koševu.Zašto o tome tvoj veliki klub nije progovorio javno?Zašto ste to sakrili i zašto ti to kriješ od javnosti?
alene alene kakva golcina
Najnovija istrazivanja upravo su potvrdila sumnje Sarajlija da se u svakom od nas krije se neandertalac, samo se u navijacima Sarajeva krije malo veci procenat tih gena. Uporedjivanjem snimaka sa stadiona, u kojima su kricima i ostrim prijetecim kretnjama navijaci Sarajeva plasili sviju na terenu i u publici, sa simuliranim kompjuterskim snimcima napada neandertalaca na suparnickim plemenom, naucnici su zakljucili da ta nevjerovatna slicnost nije ni malo slucajna. Uspjeli su dokazati da navijaci Sarajeva imaju vise neandertalskih gena od ostatka sugradjana.
Onaj ko je sa škole skinuo njegovo ime, da bi je nazvao Mehmedalija Mak Dizdar, upleo je djelo velikog pjesnika u vlastitu vulgarnu polemiku s antifašizmom. S pravom optužujući komuniste da su kao pobjednici mijenjali nazive ulica brišući ili prepravljajući kolektivno pamćenje (Vase Miskina umjesto Ferhadija, Trifka Grabeža umjesto Patke, Nemanjina umjesto Čekaluša, Moše Pijade mjesto Bolnička) demokratisti su zahvaljujući i takvim optužbama početkom devedesetih osvojili simpatije birača. Međutim, ponavljajući partizansku bahatost u brisanju tuđe prošlosti pobjednici su pokazali da njihova retorika nije bila superiorno-etička nego inferiorno-etnička. Sve u svemu: sjaši kurta da uzjaše murta, ne laje kuca sela radi nego sebe radi, koji kudi taj se nudi...-KRAJ NAVODA- A sada neki kreten ismijava Zivka Josila da bi zakuhavao izmedju Zelje i Sarajeva. Nisko i bolesno...ismijavati zrtvu.
IZVOR: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5438818,00.html Sarajevsko naselje Otoka izgrađeno je 1974. godine. Iste godine, u septembru, otvorena je u njemu nova škola, nazvana imenom bravarskog šegrta i komuniste Živka Jošila, koji je 1941. uhapšen u Sarajevu, interniran u logor (najvjerovatnije u Gospić) gdje mu se gubi svaki trag[1]. Živko Jošilo, dakle, nije bio terorista, nije bio ubica, nije bio razbojnik, ni lopov, ni kriminalac. Bio je žrtva ustaškog režima i njegovo ime na školi izražavalo je antifašistički stav da se nacistički zločini počinjeni u drugom svjetskom ratu ne smiju zaboraviti.
moze li mi iko reci ko je bio taj Zivko Josilo ali bez nekih provokacija? ne navijam ni za Zelju niti Sarajevo a vidim da se ovdje spominje non stop ali stvarno ne znam ko je bio...unaprijed hvala ;)
IZGLEDA DA BOLJE IGRAJU BEZ NAVIJACA :D:D:D kao na terminu.. :D