Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bosanci mogu velicati ljude koji su velicali Karadzica 90-tih.Antic je bio veliki trener ali isto tako veliki ljubimac Karadzica.
pa čekaj, je li bio ljubimac karadžića ili je karadžić bio njegov ljubimac?
Ja mislio na ovoj slici od antica onaj tuti fruti
da hoce i simeone cigan za njim, jos jedan atletikovski smrad
Ma koga je briga za pokojnim Antićem u ovolikim problemima! Naravno, saučešće porodici, ali nije bio Emerik Blum koji je ostavio iza sebe grandiozne rezulatate u privredi, kao još neki drugi koje nikad niko ne pominje! Sa Antićem ste se na vrh glave popeli!
Pocivao u miru...
Nema više takve romantike
Nema zbog seljak poput Smourinha koji je fizickoj spremi dao prioritet pred svim drgim fudbalskim aspektima. Taj covjek je jedan od najvecih stetocina za fudbal koji se pojavio
@transformista Mourinho je mašina osvoji ti LP sa Portom ako možeš😀