Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzekooo kraljuu nasss :D
Jebo ti portal na kome je top komentar 'Dzekooo kraljuu nasss :D' Odavno smo otišli u qrac kad se objektivno razmišljanje o tome da je lik kloc nagrađuje debelim minusima, dok se ovakvi komentari izdvajaju na top.
kloc,koji nas je odveo u brezil a ti si ucnio jakoo mnogo a tebi ni murinjo nije ravan jer se u sve razumijes cini se
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prema ovim slikama urijetko se haman umoci :)
ĐEKO OPRAŠI ME <3
Džeko ti je mater oprašio, zato si tako retardirana i ispala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Džekinu ljubaznost su čak osjetili i odbrambeni igrači Egipta i na tome su mu neizmjerno zahvalni......
Dobar marketin pokušaj PI-ARA. Samo to neradi na ovakav providni način ako znaš svoj posao dobro raditi i ako si ga ovladao. Stoga bolje bi bilo Edinu da poradi na svojoj spremnosti da je fizički u dobroj formi negoli što daje na ovakve promašene PIAROVCE koji očigledno nisu upućeni i nemaju strategiju ŠTA AKO?.
S klupe na klupu haha
Ma covjek je ostvario i vise nego sto je sanjao. Nema se sta drugo dodati. No da mi mislimo da treba nesto drugacije raditi takodje je evodentno. No dobar je on, nas momak, samo da skine amru i manekenstvo bit ce sve ok. Al i ako to ne uradi za 10 god kad se vrati svi ce ga pozdravljati, mozda bude i nas klicko
Uglavnom se trenira i pozira, nikako da zaigra
Nije sto je nas ali je najjači
U PETAK 21.3. počinje 4. ciklus i ovim putem apeliramo sve zainteresirane da nam se najkasnije do petka u 11h jave za uplate kako opet nebi bilo problema oko ulaska u ciklus. Preko 37 000 kn zarade u tri ciklusa govori sve o nama!!! Ako ste konačno odlučili dobivati na kladionici ovo je pravi trenutak da nam se javite na [email protected] http://betoholicari.bloger.index.hr/
Kako bi mu Amru osjemenio nije svjestan,a bgm i Merimu bi nije ni ona za bacit.
Treniraj trudi se mozda nesto od tebe i bude.
gdje je Midhat Džeko?
Mozda bi pazljivo sluso i Papetove upute,kad bi "strucnjak" imo sta da mu kaze!
carapi do koljena
Us´put pijanoj Semsi zelim sve naj bolje i da konacno nadje oprasivaca za svoju svrbljivu rupu/e .Popusti malo , odmori , i lagano odjebi nije vise smijesno niti interesantno.
Pusti je vidis da je proljece poranilo a bumbara nema
na koncu konca
Za ono sa Egiptom bi mu najradije plesku opalio.Ali ipak ga volim ko´rodjenog brata. Super igrac al´zna brate nekad preseravati sto jest-jest.
Nije samo on kriv. Zadnji gol je dao kad mu je lopta dosla. Samp sto mi od tina swena mislimo da je silva il roben.
ma zaboli me tuki !!!