Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stadion Alije Izetbegovica
Stadion Elvira Baljića.
Trenutno najbolje bi bilo da se zove Stadion de Cristiano Ronaldo, jer da nema ronalda, to bi bila jedna prosjecna ekipa.
Kako igra pizda mu materina, da ga je na autoput iš'o bi 120....
jednostavno covjek je rols rojs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stadion Money For Nothing!
Avlija Nane Fate
Stadion Florentino Pérez , ili po nekom bivšem igraču koji je ostavio neizbrisiv trag .
Pa Elvir Baljić :D
Stadion govana
Ako ne bude Cristiano Ronaldo,tek onda ćemo da vidimo kako se Ronaldo zna naljutiti!
''Stadion uzalud potrošenih milijuna'' Sreća pa se sve ne može kupiti novcem, aoni su najbolji primjer toga. Srećom, jer u protivnom bi ova zabava mnogih, zvana fudbal izgubila svaku draž. Uvijek se nađe neki Lyon ili Burusija koja im zabiberi.
Les Equipes Karionyol
odron u ogledalu, fakat se treba zvati Bekim Pašalić, je definitvno najprikladnije ime jer im je prodao harmonikaša umjesto fudbalera.
Stadion boli me briga
mentiroso muchacho?
stadion dragice pravice
Ma za pare bi i mater prodali, poganklub, uništavaju fudbal...
a ti nebi mater prodo za eure?
Bi, ali tvoju, maloumniče...