Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
busi ce igrati sigurno, ali ce ga Pjanić brzo zamjeniti
Busquetsa ne mogu očima vidjeti, onako žgoljav, prljav igrač, simuliranje, provociranje... Ali treba biti pošten pa reći da frajer vidi 3 koraka unaprijed šta će se desiti i kreće se nenormalno dobro bez lopte.
Napad dobar,ali svi nekako maleni.treba im neko poput dzeke ili halanda da razara protvnicke odbrane
Znači Pjanić grije klupu
Koga to zanima praznog dzepa i stomaka debil je
Znači naslov je upitnog karaktera. Pa ljudi vi nama trebate reći, a ne da nas pitate, jebbo vas lid i princpi obrnute piramide. Al ne znate vi šta je to. Nea veze aj.
Dali je moguce da je ono govno od Mesija onoliku frku digao kad je skonto da vise nece voditi glavnu rijec u Barci . Razjebo je reprezentaciju umalo i Barcu ne sjebe do kraja.
Pjanić otišao u Barcu da grije klupu. Nema logike.
Haha, i veći od Mireta su grijali/griju klupu u Barci, sve zbog loše politike i sistema.
Roberto od napadaca do golmana, ako je to taj xD
Solidno izgleda za druge lige
haha, gdje je pjanke, da nije pjan?
IZGLEDACE ŠARENO KO MESSI: KOSA TAMNA A BRADA NARANDJASTA
Fali ovdie Dzeko u navalnom redu
@Enticer Nije Barca za kloca
Da budemo iskreni, nije nesto pokazao u prvoj utakmici. Messi mu namjestio 2-3 zicera sa ivice sesnaesterca, sutao je preko gola svaki put... Ko ne vjeruje nek pogleda klip s prosle utakmcie
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :
Prodase Semeda koji moze sve igrati a oba bocna rovita, stalno se povrjedjuju...greska!
Vratise Coutinha jer im je dao dva gola a frajer totalna truba...kako jedna utakmica svijet promijeni!