Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve može osim ovih zvjezdica,ljiljane priznajem :)
Nije za tebe fudbal, idi ti u politiku
..ljiljani su BOŠNJAĆKI...ovo je nacionalni BOSANSKI tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Adidas!! :)
moze Adadas :)
ovaj žuti sa zvjezdicama, da budemo k'o brazilci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cirkus živi.. jedino Nike bijelo-plavi može proci..
Za sve one koji nemaju nista protiv Legea opreme, sljedece reprezentacije imaju tu krkansko-mafijasku Calabrijansku marku: Swaziland, Kosovo, Sjeverna Koreja, BiH, Zimbabwe, Burundi, Crna Gora.
Ono sto su oni iz Washingtona naskrabali kao zastavu i one drecavo ruzne boje na zastavi, ono je da oslijepis od neukusa. Pa ono bi ja bolje napravio design. Znaci cisto estetkih razloga radi, boje se trebaju mjenjati, a Kotromaniceva zastava ima idealno lijepe boje i kombinaciju, znaci nevezano za politiku, nego iskljucivo estetiku, ako nista drugo, barem Kotromanic boje se trebaju ugraditi u novu opremu jer su idealna kombinacija boja.
Mislim da je i cetnicima u cilju da nemaju zastavu koja je veoma slicna zastavi Kosovo nezavisna Republjik. Ono svaki put kad je vide, posjeti ih da Kosovo nije vise Srbija.
e cuj stankovic 5 ?? HAHAH sigurno neka greška mislili su na Sahlihovicaa :D
ma vala za dresove ne brigam vise me brinu rezultati.hmm
Ja znam samo jedno, mamu li mu *** ko je uzeo pare kad je potpisivao ugovor sa tom krkanskom i zaostalom Legeom koju jos nosi Zimbabwe, Swaziland, Kosovo i Albanija! Da bog da mu za kruha trebalo.
pa tada smo bili 150ti na listi i nismo imali para za bolje, a sada imamo mogucnost da biramo ... :)
@amrica, hajde kravo ne seri. I druge su bile jos gore, pa su imale normalnu opremu. Ovo su pare radile, kao sto sam rekao, taj koji je uzeo pare, da bog da ih trosio u Njemackoj na zracenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Adidas uzeti, biti pametan. Adidas je sila baaaaa Nike je vise za furače, kad je adidas bio autoritet u ovom poslu Nike ni fetus nije bio !
Da zmajevi samo budu spremni, bez treme, zdravi, da dobro igraju za dres se najmanje brinem.
Vizuelni efekt je jako bitan i stvara respekt i kod suparnicke ekipe i predstavu o toj zemlji. Zato cijelu opremu (znaci ne samo dres, nego sve) treba birati vrlo pazljivo i gledati na svaki detalj!
Slazem se, ali se i dalje najmanje brinem za dres :)) Hocu namjerno da budem tvrdoglav :)))
Ova adidasova varijanta je čini mi se najbolja, samo mi nije jasno šta će nam kragna na dresu????
ZIVIO MATE BOBAN, HEROJ KRSCANSKI, ZBOG KOJEGA SU BALIYE ZAPISALI SEBE SAMI, TE SE BORILI UPRAVO ZA SUPROTNO OD ONOGA ZA STO SU MISLILI DA SE ZAPRAVO BORE!!!! EHEHEHEHEHEHEHE BRAVO MATE LEGENDO HERCEGBOSNE!!!!
hebo ti BOBAN mater u paksu
Ipak mislim da ce utrka izmedju Adidasa i Nike biti veoma zestoka jer ipak repka Bosne ide u Brazil. Treba angazirati modne strucnjake i umjetnike da izaberu dres i inace cijelu opremu (carape, trenerke, jakne, djempere itd).
A ko je Stanković???
ZIVIO MATE BOBAN KOJI JE TURKE BALIYE NAVEO DA SAMI PO SEBI URINIRAJU I U VLASTITIOME IZMETU CAK DO DANASNJEGA DANA KAO SVINJE SE VALJAJU. EHEHEHEHEHE
O čemu ti bulazniš kretenčino primitivna, -ebo ti Boban sestru.
A VIDJESTE VI LJUDI KAKO OVOME BALIYI JOS JASNO NIJE!!!! EHEHEHEH TURSKOME GOVEDU OCITO NE IDJE U GLAVU NIKAKO!!!! LAKSE CE TURCIN 3 METRA U DUPE PRIMITI NEGO CE MU 3 CENTIMETRA U GLAVU UCI!!!! EHEEHEHHE
svi su fini bgm
COPY-PASTE DRES PANCERA,CRVENU BOJU ZAMIJENIT SA PLAVOM I TO JE TO..... ZNACI ADIDAS,BEZ LENTE ALA ANA MIRJANA RACANOVIC ;) P.S MOZDA NAS I KRENE PA POCNEMO OSVAJATI EZULTATE KAO SVABE NA S.P
SIGURNO NIJESTE ZNALI BALIYADZERE, ALI LJILJANE VAM JE HDZ I MATE BOBAN PODVALIO, A VI U MANIRAIMA PRAVIJEH TURSKIH GOVEDA VIDJELID A SE NECIJEM OKORISTITI MOZETE PA POLETITLI GRLOM U JAGODE, KADA ONO CORAK!!!! EHEHEHEHE ZIVIO MATE KOJI VAM JE ZAVUKAO TAKO VJESTO DA SU VAM OCNE DUPLJE ISKOCILE VAN, EHEHEHEHEHE. NIJESU TURSKA GOVEDA MISLILA, A NARAVNO I VRLO SU NEUKA BILA KAO I SADA, PA SU SA TIJEM GRBOM KOJI JE SIMBOLIZIRAO NEKAKOVU JEDINSTVENU BOSNU IZ ONIJEH SREDNJOVJEKOVNIJEH DANA ZLOCINE POSLI PRAVITI: PRVO RUSILI, PALILI I UNISTAVALI REPUBLIKU SRPSKU KOJU SU POD TIJEM GRBOM NAPALI, A ONDA GOVEDA AGRESIJU I NA HERCEGBOSNU IZVRILA POD ISTIJEM TIJEM GRBOM!!!! EHEHEHEHEEHEH, SADA SAM TAJ GRB KOJI JE NEKADA SIMBOLIZIRAO JEDINSTVO ZAHUMLJA I BOSNE, TE MOST IZMEDJU KATOLICANSTVA I PRAVOSLAVLJA, DANAS PREDSTAVLJA I SIMBOLIZIRA AGRESORSTVO, NAMETNISTVO I NEPOSTOVANJE!!!! ZIVIO MATE KRSCANSKI HEROJU!!! NEKA TI JE VJECNA SLAVA I HVALA!!! EHEHEHEHEHE
JEBEM JA TEBI CIJELU FAMILIJU