Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više bi se čunjevi potrudili da mu uzmu loptu nego ovi protivnici. Nit brzine, nit neke eksplozivnosti, niti nekih spektakularnih driblinga i ovo vam neka vijest u kojoj spominjete bogove fudbala?
Porediti juniorsku ekipu u Kolumbiji sa Maradonom protiv Engleske na Svjetskom prvenstvu ili Messijem protiv Getafea u Kupu Španije je debilno da debilnije ne može biti. Messi je sa 19 godina napravio majstoriju protiv Getafea, a igrač sa 19 se još uvijek vodi i kao junior. Tako da ne možete reći da je ovaj puno mlađi. A pogledajte i kretnje odbrambenih igrača...smiješno...
Danas bi maradona vrijedio 500 000 000 zato sto je on ovo radio kada sam ja imao 13 godina a boga mi e pele primi n a centru i zavrsi u golu .
Nije do njega nego do ovih žutih panjeva
Ovu odbranu moze proci svaki prosjecan napadac bez vecih problema. A da je ovo najljepsi gol svih vremena je nista drugo nego smijesno.
Ne bi ga on tako driblao u našoj ligi.Kod nas još važi poznato pravilo "ko leži taj ne bježi"
Ma ovo je qarina sta sam ja radio dok sam bio mladji.Izvodim korner,nabacim i dam gol...
Ja napravim penal sam na sebi, pucam i odbranim.
namješljka i to loša, koliko moraš biti glup pa da ne provališ ?
Ovo su za mene igrači koji prođu 5-6 protivničkih igrača i da gol, a ne Ronaldo koji ošuta sa 30 metara to može svako da uradi i postigne gol. Poyy
@bizon44 ti dobacit ne mozes.
ke go laaaaa sooooooooo
Ja mislim da su svi ovi njihovi komentatori pjevali po zborovima, imaju dah po minute, sve iz dijafragme ide
6 u pola somuna je bilo :D
Vidjet ću ga sljedećih par godina. Ove fazone je i Neymar znao pa je sad nula obična, a košta milione jer su ga svi digli u nebo ko da je ne znam ti šta. Tako da je naslov malo kontradiktoran uzimajući u obzir da je ovo sve što je uradio. Ali opet svaka čast na prelijepom golu.