Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka je bio institucija za Ronalda,al otkako je presao u real,njegova karijera je krenula na dole. Rijetko koji igrac je sa takvom lakocom davao golove.
Pa realno kad skontas da njih dvojica imaju slicnu platu, a onda vidis sta je Ronaldo uradio od kada je dosao u Real (150+ golova u isto toliko utakmica) i pogledas sta je Kaka uradio (skoro nista). Ronaldo i zasluzuje vece pare.
Smiješan si i ti i taj gol, sa ovim se porediti ne može: http://www.youtube.com/watch?v=JYet49BToLw
Kmeeeee, ja imam malu platu kmeeeeee...
pa ja treba veca plata treba Irinu izdrzavat !!!
taman sam se pitao kako to da ce proci dan a klitorix nije izbacio nijedan anti-real izmisljeni clanak. PA JEL VAS STID!?!?!?!? koja bagra...
eto ronaldu brazilcu i zidanu je bjezala lopta, niko ne govori protiv mesija genijalca!¨samo da se sjetimo da je i kaka bio genijalac, sve u svoje vrijeme. uzivaj u fudbalu.
u svakom slucaju koja god zvijezda i igracina ode u Milan ista propadne kao igrac (Rivaldo, Ronaldinho, Beckham, Ronaldo, Ibrahimovic dok je bio tamo - uspio se izvuci iz pakla na vrijeme)
Sramota -.-\'
kaka mi je uvijek bio drag kao igrac, ali kontrolu nad loptom nikak niko nije imao kao messi, pa lik je jedna dusa sa loptom
U svakom slucaju kad god Milan proda nekog vrhunskog igraca uvijek taj igrac razocara u novom klubu.. Shevchenko je odlican primjer. Pa onda Kakà.. Jedino Ibra jos dobro igra ali francuska liga je za njega sala..
ti jarane zivis na ilidzi, vjeruj mi.
ZIvim u Milanu i idem cesto na Stadion (ove godine malo manje :-( ) i od svih slavnih Milanovih igraca niko nije stadio znao upaliti kao Kakà.. nevjerovatno Ja ovdje zivim od 2005 tako da sam dosta dobrih igraca vidjeo (Shevchenko, Ronaldinho, Pato kad je bio dobar, Ibrahimovic, Robinho, Boateng, Pirlo) ali kad bi Kaka dobio loptu citav bi stadion bio na nogama.. nevidjeno. On je bukvano 2008. godine sam pobjedio Champions League i srusio sam Manchester United u polufinalu.. ako neko jos nije ubjedjen da je Kaka bio broj.1 nek pogleda na youtube utakmicu Milan-Man UTd 3-0: la partita perfetta... Jos se najezim.. Forza Milan.
ja sta dozivi ovaj fudbalski genijalac, onih par godina kada je igrao na najvisem nivou je daleko bio bolji od najboljeg izdanja kristijanovog, naravno ne gleda se samo fudbal kroz broj postignutih golova! mali podsjetnik za sve one koji misle da je mesi najbolji: http://www.youtube.com/watch?v=mNh63zqZLZs
nema ni kaka bas malu platu. majmune.
mamu ti j.e.b.e.m gladnu !
pa covjece Kaka\' samo sto je bio usao u igri sa betisom odma upucao 100 puta opasniji udarac nego Cristina cijelu sezonu do sada!!!!